Pošlji povpraševanje

Vrtne ograje poskrbijo za estetski videz okolice vašega doma

Vrtne ograje so zelo pomemben detajl na vašem vrtu, tako z estetskega kot praktičnega vidika. Ograje za vrtove zagotavljajo zasebnost pred radovednimi pogledi mimoidočih ali sosedov. Bi se radi po vrtu sprehodili v kopalnem plašču, pa vas skrbi, da vas bo kdo videl? Ali pa bi radi le v miru popili popoldansko kavo?

Potem je najbolje, da se odločite za horizontalno ali vertikalno kovinsko ograjo. Dobra rešitev je tudi panelna zunanja ograja iz polnega ali perforiranega aluminija. Takšne ograje vas bodo zavarovale pred radovednimi pogledi, obenem pa poskrbele za varnost in lepši videz celotne okolice.

Izberite ograjo po vašem okusu

Ponudba ograj za vrtove je zelo pestra, saj lahko izbirate vsak detajl posebej. Tako pri horizontalnih kot vertikalnih ograjah lahko izbirate med različnimi barvami, dekorativnimi vzorci, oblikami zaključkov na pokrovih za palice in številom samih letev.

Za modernejši videz vam svetujemo ali panelno vrtno ograjo s polnilom iz aluminija oz. stekla ali horizontalno kovinsko ograjo. Če pa je vaša hiša bolj tradicionalna, je bolje, da se odločite za vertikalno ograjo za vrtove. Dvoriščne ograje lahko izdelamo tako, da so vijaki in vari nevidni. To daje vrtnim ograjam pridih modernosti in brezčasnosti.