Pošlji povpraševanje

Panelne ograje za balkone in dvorišča

Panelne ograje so vedno bolj priljubljene, saj dajejo občutek neskončnosti. Aluminijaste ograje so tudi zelo kakovostne, saj so kljubujejo vsem vremenskim vplivom. Pri zunanjih ograjah je namreč zelo pomembno, da ne rjavijo, posledično pa ne potrebujejo posebnega vzdrževanja. Kovinske ograje so zato odlična izbira za balkone, terase ali dvorišča.

Panelne ograje za balkone

Montaža aluminijastih ograj je zelo enostavna, saj lahko nosilno konstrukcijo montiramo tako v stransko zunanjo steno ali v betonska tla. Vas skrbi, da se bodo na panelni ograji poznali prstni odtisi? Takšni pomisleki so popolnoma odveč, saj je osrednji del narejen iz plošč polnega ali perforiranega aluminija, ki je popolnoma spoliran.

Prstni odtisi se na takšni zunanji ograji ne poznajo. Seveda pa lahko izberete tudi ograjo za balkon iz stekla. Za več zasebnosti vam svetujemo steklo z mlečno, belo ali črno folijo, za eleganten videz pa transparetno steklo s prozorno ali sivo folijo.

Panelne ograje za dvorišča

Panelne ograje so odlična izbira za razmejitev zunanjih površin, kot so vhodi ali predel okoli bazena. Aluminijaste ograje s polnilom iz stekla izgledajo nadvse elegantno in moderno. Izdelava je možna v nadstandardnih dimenzijah in v različnih ploskovnih oblikah, zato jih lahko postavite praktično kamorkoli želite. Kovinske ograje nudijo veliko zasebnosti in varnosti.