Pošlji povpraševanje

Aluminijaste ograje – estetske, trpežne in brezčasne

Aluminijaste ograje so prava izbira za vrt in dvorišča, saj so robustne, vzdržljive in ne zahtevajo posebne nege. Aluminij je material, ki je izredno odporen na zunanje vplive in se široko uporablja v mnogih vejah industrije, za izdelavo najrazličnejših produktov.

Aluminijaste ograje so močne, trdne, odporne proti koroziji in na nizke temperature. Imajo odlične fizikalne lastnosti, poleg tega pa so estetske in elegantne. 

Aluminijaste ograje za vrt in dvorišča, lahko naročite v različnih izvedbah, in sicer: horizontalne, vertikalne in panelne (steklene ali aluminijaste). Vsaka vrsta Flexvar ograje ima svoje specifike – podrobneje si jih lahko ogledate na njihovi spletni strani ali se dogovorite za brezplačno svetovanje. Izdelajo vam lahko tudi 3D-izris, ki vam bo olajšal odločitev za to, katera vrsta ograje se bo najlepše podala vašemu vrtu ali dvorišču. 

Aluminijaste ograje

Ograje za vrt in dvorišča – moderen videz in inovativna izdelava

Ograje za vrt in dvorišča Flexvar so zunanje ograje, ki bodo popestrile okolico vašega doma in zagotovo privabile marsikateri pogled. Inovativno izdelane ograje s skritimi vmesnimi stebri so modernega videza in ustvarjajo iluzijo neskončnosti. Ograje Flexvar vas bodo zaščitile pred pogledi iz okolice, saj so zasnovane tako, da nudijo visoko stopnjo zasebnosti. Po želji stranke se lahko ograjo izdela tako, da lahko iz notranje strani vidite skozi. 

Če imate moderen dom, se vam bodo lepo podale horizontalne ograje. Če ste pristaši tradicije, se lahko odločite za vertikalne ograje. Izberete lahko tudi panelne ograje nadstandardnih dimenzij. Izdelane so lahko iz stekla ali aluminija. Vse zunanje ograje so visoke kvalitete in narejene v skladu z željami stranke. Pri Flexvarju vam svetujejo, izrišejo ograjo, jo izdelajo in vam jo montirajo.

Ograje za vrt in dvorišča

Zunanje ograje – vertikalne, horizontalne in panelne

Zunanje ograje s horizontalno postavitvijo letev so namenjene varovanju vašega doma in lastnine ter povečanju stopnje zasebnosti. Če bo ograja postavljena na vrtu, se ji lahko doda poseben prehod z nabiralnikoma ter predel, namenjen smetem. Horizontalne ograje imajo profile aluminijastih letev lahko postavljene na dva načina. Profili lahko popolnoma zastrejo pogled z obeh strani ali pa zastrejo le zunanje poglede, iz notranjosti pa si lahko ogledujete okolico (sistem vidno-nevidno). 

Vertikalne zunanje ograje so izdelane popolnoma iz aluminija, vijaki pa zaradi posebnega dizajna niso vidni, kar poskrbi za dovršen videz. Na izbiro so različni alu profili, s katerimi dosežemo želen videz ograje, na primer pridih rustikalnosti in tradicije, klasike ali modernejšega stila. Zunanje kovinske ograje so lahko kombinirane tudi z macesnovim lesom, ki ograji doda naravnejši videz.

Panelne zunanje ograje za vrt in dvorišča (linija P-line) so elegantne in moderne. So odlična popestritev domov, ki so izdelani v sodobnem arhitekturnem slogu. Te ograje so popolnoma brez vidnih ločilnih stebrov, zato dobimo občutek, kot bi bile neskončne.

Lahko so popolnoma aluminijaste ali steklene z alu konstrukcijo. Odločite se lahko za prosojno ali mlečno steklo. Ograje P-line imajo na obstojnost barve kar 10-letno garancijo. Z njimi boste imeli zelo malo delo – ponovno barvanje in obnavljanje nista potrebna.

Zunanje ograje

Kovinske ograje – pobarvane po vaši želji

Kovinske ograje za vrt in dvorišča, balkone in terase, so po želji stranke lahko prebarvane v katero koli standardno barvo ali v barvo po izbiri iz lestvice RAL. Prašno barvanje se izvede tako, da se najprej ustrezno kemično pripravi zlitino aluminija. Barva se s poliestrskim tehničnim prahom, sušenje pa poteka v peči pri visoki temperaturi.

Po barvanju je barva obstojna v različnih vremenskih pogojih. Je odporna na poškodbe (npr. praske) in ohranja gladek videz. Barva se ne lušči – na to ima stranka 10-letno garancijo. 

Če vas zanimajo zunanje kovinske ograje najvišje kvalitete, si lahko ogledate številne reference podjetja Flexvar na njihovi spletni strani. S svojimi ograjami so opremili ž številna dvorišča, vrtove, balkone in terase. Tudi vam lahko izdelajo moderno aluminijasto ograjo po meri, ki vam bo služila še dolga leta. Pošljite jim povpraševanje in kmalu boste prejeli informativno ponudbo.

Kovinske ograje