Pošlji povpraševanje

Kruhoreznica Domina - visokokakovosten stroj za rezanje kruha

Kruhoreznica Domina je proizvod podjetja Fiš d.o.o. V ponudbi podjetja so poleg kruhoreznice še ekokamini, ogrevalni sistemi in gradbeni stroji - prodaja in najem.

V naši ponudbi kruhoreznic so:

  • avtomatska kruhoreznica Domina s trakom,
  • avtomatska kruhoreznica Domina,
  • stroj za obrez in razrez kruha Domina,
  • polavtomatska kruhoreznica Domina,
  • namizna polavtomatska kruhoreznica,
  • pakirna miza Domina,
  • posebna izvedba dve kruhoreznici Domina v eni.

BOGATA PONUDBA KRUHOREZNIC

Kruhoreznica DominaKruhoreznica - stroj za rezanje kruha

Kruhoreznica je stroj za razrez kruha, ki vam bo močno skrajšal čas, ki je potreben za razrez kruha. Kruhoreznice so vrhunske kvalitete, sledijo vsem sodobnim tehničnim zahtevam in so visoko funkcionalne. Kruhoreznica Domina deluje tiho in mirno. Stroj za rezanje kruha je enostavno uporabljati in zagotavlja varnost pri delu. Kruhoreznica ima elektromotor, stikalo za vklop in izklop s sklopko, ki onemogoča obremenitve, ter varovalo, ki ustavi ponovno vklopitev. Kruhoreznice, ki so na izbiro, omogočajo rezanje kruha na več različnih debelin, režejo lahko vse oblike kruha. Svetujemo vam, da pri uporabi kruhoreznice upoštevate higienska in varnostna navodila za uporabo, saj so rezila kruhoreznice narejena po posebni metodi za nerjaveče jeklo, ki zagotavlja ostrino in dolgotrajno uporabo.

Uporaba kruhoreznice

Kruhoreznica je namenjena uporabi v šolskih kuhinjah, hotelih, restavracijah, skratka povsod tam, kjer je v kratkem času potrebno razrezati veliko kruha.

Kruhoreznica Domina - praktičen stroj za rezanje velikih količin kruha

Kruhoreznica Domina je izdelek izpod rok strokovnjakov podjetja Fiš. Kruhoreznice so izdelane po vseh evropskih standardih in predpisih ter dolgoletnih izkušnjah in tehničnih novostih. Kruhoreznice lahko dobite v različnih barvah. Stroj za rezanje kruha stoji na nogicah, lahko pa vam ga izdelamo tudi po naročilu. Naše podjetje Fiš d.o.o. vam omogoča, da kruhoreznico tudi najamete.

Vzdrževanje in servis kruhoreznice

Kruhoreznica je enostavna za vzdrževanje in čiščenje. Servisni strokovnjaki v podjetju Fiš d.o.o. bodo zagotovili, da bo vaš stroj za razrez kruha brezhibno deloval, saj imamo na zalogi vse rezervne dele.

Fiš d.o.o. | Kruhoreznice Domina, stroj za rezanje kruha, kruhoreznica - povezave do naše spletne strani: