Tračne žage za varnost na delovnem mestu in kakovostno izdelavo

Tračne žage za so ključni pripomočki pri profesionalnem delu z lesom. Podjetje Famteh nudi široko ponudbo kvalitetnih tračnih žag po ugodnih cenah. Investicija v tračno žago visoke kakovosti se izplača - Woodmizer žage so učinkovite in imajo dolgo življenjsko dobo. Famteh zagotavljajo dve leti garancije. Hitrost električnega pomika je mogoče regulirati in tračno žago daljinsko upravljati. Sodobna oprema je varna za uporabo, program horizontalne tračne žage pa je mogoče povezati na računalniško omrežje. Določeni vrhunski modeli so opremljeni z kamero, ki sledi rezu ter zazna in prepreči možna odstopanja od zaželenega programa.


Tračna žaga Woolmizer vrhunske kakovosti za razumljivo ceno

Woodmizer tehnična oprema nudi nizke stroške vzdrževanja. Dolgoročno se izplača izbrati boljši model, ki ne zahteva kasnejših popravil in velike potrošnje elektrike. Na voljo so modeli z tihim, vendar močnim indukcijskim motorjem, ki troši manj električne energije. Mogoče je kupiti prenosno ali stacionarno tračno žago za les. Določeni modelu Woodmizer so fleksibilni in se prilagodijo različnim potrebam strank. Opremljene so z LED svetilkami. Pomični obračalci in ojačani nosilci zagotovijo premik materialna po čvrsti kovinski dolžini žage. Sama širina traku je prilagodljiva, višino je prav tako mogoče električno nastaviti po potrebi.


Delo z tračnimi in drugimi žagami je lahko potencialno nevarno. Nujno je poskrbeti, da se pri delu uporablja vrhunska oprema, ki nudi visoko stopnjo varnosti. Ključen del preventive nesreč pri delu je nakup dobre, kvalitetne opreme.

horizontalna tračna žaga za tesarje


Tračna žaga za les mora biti zanesljiva in učinkovita pri delu

Tračne žage nudi več različnih funkcij za različne morebitne potrebe stranke. Višino tračne žage in dopolnilne mize ali stojala je mogoče prilagoditi. Samo hitrost vrtenja rezil je mogoče prav tako spremeniti glede na potrebe projekta. Rezilna hitrost lahko znaša do 1400 vrtljajev na minuto. Za dodatno natančnost pri prerezu je hitrost mogoče upočasniti, čvrtso stojalo pa bo poskrbelo, da bi bil prehod rezila skozi objekt enakomerno. Vibracije umiri stabilizator, da je delo čim bolj mirno in nemoteno. Odvisno od želene kakovosti površine reza in vrste lesa je mogoče stroj namestiti na hitrost od 5 do 25 m/min.


Motor je močan, rezilo lahko hitro in nemoteno prereže les, plastiko in tudi kovino. Horizontalne tračne žage se uporabljajo za obdelavo in rezanje lesenih hlodov.

tračne žage za les


Horizontalna tračna žaga za industrijsko obdelavo lesenih hlodov

Horizontalne tračne žage se uporabljajo za izdelavo oplemenitenih plošč. Famteh nudi sodobne modele žag, ki omogočajo dvojno razcepljanje hlodov. V ponudbi je prav tako sistem za predhodno odstranjevanje lubja. Po zaključenem prerezu je tračno žago za les mogoče priključiti na sistem za premik novo-nastalih lesenih desk ali nakladalno rampo. Pomik materialna je električni in brezstopenjski. Sam pomik in celoten proces je mogoče upravljati daljinsko.


Horizontalna tračna žaga prenese težo do 2000 kg. Večji modeli so sposobni predelati hlodovino, katere premer znaša tudi do 2 m. Po dolžini povprečno lahko izvedejo 5-8 m dolgi rez. V primeru daljših hlodov je mogoče na žago priključiti posebne priključke za do 2 m daljši rez. Rezila so izjemno fina - odrez površine znaša le do 1 mm.

TRAČNE ŽAGE IN OSTALI PRODAJNI PROGRAM PO UGODNIH CENAH


Tračne žage za tesarje in za varnost pri domači uporabi

Stacionarne ali prenosne tračne žage za tesarje, ki jih nudi Famteh so primerne za profesionalno delo ter za manjše domače projekte. Uporaba je preprosta, vsak uporabnik se lahko hitro privadi na delo z tračno žago za les. Močno je priporočeno skrbno prebrati navodila za uporabo in se jih držati, posebej kadar gre za ravnanje z rezili. Woodmizer žage so osnovane, da bi uporabniku nudile največjo možno stopnjo varnosti in so opremljene z varnostnimi mehanizmi. Vgrajena je funkcija, ki prepreči spontani ponovni vklop električne tračne žage po izpadu elektrike. Značilno je tudi prečno vodilo z preventivnim dvojnim zaklepanjem. Kljub varnostnim ukrepom je za domačo uporabo nujna profesionalnost in pozornost pri delu.