Tračne žage (vertikalne in horizontalne) za hlodovino po konkurenčni ceni!

Tračne žage sodijo med tisto orodje, ki je nepogrešljivo v vsaki lesno predelovalni delavnici. Prav tako pa lahko tračne žage prav pridejo tudi v marsikateri domači delavnici. Za pravilno in dobro delovanje žage je potreben tudi kakovosten in oster list tračne žage za hlodovino. Če boste imeli kakovostno tračno žago za les, boste z njo lahko razrezali hlodovino vseh velikosti. Glede na vaše potrebe oziroma naravo vašega dela izberite primerno velikost žage. Na voljo so vam v različnih velikostih, tudi manjše oziroma prenosne. Horizontalne tračne žage in vertikalne tračne žage za hlodovino priznanega proizvajalca Wood mizer lahko po konkurenčni ceni kupite v podjetju Famteh d. o. o.

list vertikalne tračne žage za hlodovino


Vodilno slovensko podjetje na področju lesnoobdelovalnih tehnologij

Že od leta 2007 smo eno vodilnih slovenskih podjetij na področju lesnoobdelovalnih in reciklažnih tehnologij. Svojo konkurenčno prednost vidimo v stalni nadgradnji znanja zaposlenih in pridobivanja pomembnih izkušenj neposredno od strank. Cilj našega delovanja je strankam ponuditi odličen servis in svetovanje, hkrati pa ponuditi kvalitetno in zanesljivo ter trpežno opremo za hobi in profesionalni program ter za industrijo. Več o naši ponudbi tračnih žag in listov tračnih žag za hlodovino ter ostali ponudbi lahko izveste na naši spletni strani, kjer so vam na voljo tudi vse informacije o želenih proizvodih ter informacije o ceni in možnostih financiranja. Lahko nam tudi pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca in poslali vam bomo ponudbo v najkrajšem možnem času.


List tračne žage za hlodovino naj bo kvaliteten!

Tračna žaga se uporablja za obdelavo lesa in za pravilno in dobro delovanje je izredno pomembno, da je list tračne žage kakovosten in oster. Osrednji del stroja oziroma tračne žage je neprekinjeno rezilo - list tračne žage za hlodovino ali les, ki omogoča natančno rezanje. V naši ponudbi boste našli klasične liste, ekstra zmogljive liste in cenovno ugodne liste. Klasični listi DoubleHard so izredno kakovostni, saj ostanejo ostri do dvakrat dlje kot večina standardnih tračnih listov. Wood Mizer DoubleHard tračni listi so trdni, ne-lomljivi in se zagotovo ne bodo obrabili ali zlomili predčasno. DoubleHard tračni listi ponujajo neprimerljivo fleksibilnost ne glede na to, ali režemo zmrznjen, suh, mehak, trd ali zelo grčav les. Ekstra zmogljivi listi RazorTip so izredno trdni in so primerni za razrez trdega ali zelo brusilnega lesa.

cena horizontalne tračne žage


Horizontalne in vertikalne žage za hlodovino

V naš prodajni program smo uvrstili zanesljivo in učinkovito horizontalno tračno žago za razrez HR110, ki je idealna rešitev za udobno, ugodno in učinkovito žaganje, priporočljivo za mehak les. Gre za izredno zmogljivo žago, ki je opremljena z naprednimi funkcijami. Višina glave žage je nastavljiva ročno, in sicer z ročico. Hitrost traku pa je nastavljiva do 25 m na minuto, odvisno od obdelovalnega materiala. Omenjena žaga ima veliko prednosti, med drugim se lahko pohvali z nizkimi stroški vzdrževanja in majhno porabo elektrike. Če iščete zanesljivo tračno žago, potem je model HR110 odlična rešitev za vas. Na naši spletni strani si lahko ogledate tudi ostale horizontalne in vertikalne tračne žage za hlodovino. Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko telefona ali elektronske pošte, v primeru, da želite ponudbo s cenami tračnih žag, pa vas vabimo, da nam pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca.

NIZKE CENE TRAČNIH ŽAG V SPLETNI TRGOVINI FAMTEH


Profesionalna tračna žaga Wood Mizer LT40

Če iščete klasično tračno žago za hlodovino, ki je zanesljiva in zmogljiva, potem je model LT40 odlična rešitev za vas. Omenjena tračna žaga je na trgu zastopana v več tisoč izdelanih kosih, predvsem v mobilnih izvedbah pri kupcih, ki imajo posebne zahteve za razrez hlodovine za lastno uporabo. Žaga je lahko stacionarna ali v mobilni izvedbi za razrez hlodovine na terenu. Če tudi vi potrebujete profesionalno žago, na katero se lahko zanesete, je omenjena serija prava rešitev za vas. Če pa ne morete vsega rešiti z žago, so vam na voljo tudi raznorazni električni cepilci drv.

IZBOR ELEKTRIČNIH CEPILCEV DRV PODJETJA FAMTEH