Tračna žaga za les in kakovosten list žage za hlodovino za odlične rezultate

Tračna žaga za les se uporablja za obdelavo lesa in je nepogrešljiv pripomoček oziroma stroj v vsaki profesionalni delavnici za obdelavo lesa, prav pride pa tudi za domačo rabo. V tesarskih delavnicah se večinoma uporablja tesarska tračna žaga, ki je manjša in ožja, medtem ko se v velikih delavnicah uporablja predvsem velika in stacionirana tračna žaga za les. Osrednji del stroja je neprekinjeno rezilo tračne žage (list tračne žage za hlodovino ali les), ki omogoča natančno rezanje. Obstajajo različne vrste tračnih žag, ena izmed njih je tudi horizontalna tračna žaga za les. Posebna oblika tračne žage je tudi tračna žaga za hlode, ki se uporablja za pretvarjanje debla v žagan les. Podjetje Famteh d. o. o. je eno vodilnih slovenskih podjetij na področju lesnoobdelovalnih in reciklažnih tehnologij. Ponujamo vam različne vrste tračnih žag, pri nas pa lahko dobite tudi list tračne žage za hlodovino.

List tračne žage za hlodovino in les


Prodajni program

Naš prodajni program zajema naslednje: žage Woodmizer, priključke Rabaud, nastavke EDER, stroje za drva, čelilnike, robilnike, sekirostroje, gozdarske prikolice, gozdarska dvigala, cepilce drv, rezalno-cepilne stroje, drobilce, posebne stroje, tračne liste, briketirke, brusilnico in sekljalnike za krajnike. Naša največja prednost je v stalni nadgradnji znanja zaposlenih in pridobivanja izkušenj neposredno od strank. Vse to nam zagotavlja potrebni 'know-how' za svetovanje in izvedbo novih projektov. Cilja našega delovanja je strankam ponuditi dober servis in svetovanje, hkrati pa ponujati kvalitetno in zanesljivo strojno opremo za hoby in profesionalni program ter industrijo. Če potrebujete zanesljivega ponudnika tračnih žag za les in ostalo strojno opremo, ne spreglejte naše ponudbe.

OGLEJTE SI GALERIJO TRAČNIH ŽAG


Tračna žaga Wood-Mizer LT15

LT15 tračna žaga za les ponuja vse lastnosti in učinkovitost žag Wood-Mizer. Z uporabo istih tračnih listov in vodil kot pri žagah večje produktivnosti, lahko s to žago razrezujete hlodovine premera 70 cm in dolžine 5,4 m že v standardni opremi. Dolžino reza lahko poljubno podaljšamo z dokupom dodatnega segmenta ogrodja žage, ki jih lahko dodamo poljubno število. Če potrebujete žago za razrez hlodovine po vaših željah, za uporabo pri izdelavi pohištva ali pa samo za razrez konstrukcijskega lesa v gradbeništvu, je LT15 odlična izbira za vas. Gre za najbolj prodajan model tračne žage pri kmetih in podjetnikih v lesni branži, ki jo v osnovi potrebujejo samo za razrez lastnega lesa. V zadnjem času pa jo zaradi možnosti raznolike dodatne opreme kupujejo tudi manjši proizvodnji obrati. Dodatna oprema: programator razreza SW-10, predrezilo za odstranjevanje lubja, električni brezstopenjski pomik, nakladalne rampe, obračalni cepin, vpenjalne klešče itd. Stroški vzdrževanja omenjene tračne žage so nizki, poraba elektrike pa majhna.


Horizontalna tračna žaga za profesionalno in domačo rabo

V naši ponudbi je tudi horizontalna tračna žaga oziroma horizontalna razrezovalka HR 100. Gre za zanesljiv stroj, ki je konstrukcijsko sestavljen iz glave tračne žage LT15, skozi katero s pomočjo gumijastega traku podajamo obrezline. Omenjena horizontalna tračna žaga je gnana s 7,5 kilovatnim električnim motorjem, lahko razrezuje do 40 cm široke obrezline. Glava žage ima tudi možnost nastavitve rezanja pod kotom od 0 do 8 stopinj za izdelavo lesenih hišnih fasad. Našo ponudbo tračnih žag (horizontalna tračna žaga za les, tesarska tračna žaga in ostale žage) si lahko pogledate na spletni strani, kjer so vam na voljo tudi vse informacije vključno s ceno.

horizontalna tračna žaga za les


Majhna tračna žaga Wood-Mizer LT20 - majhna profesionalka!

Če potrebujete večjo fleksibilnost za izvedbo določenega dela, potem je LT20 tračna žaga za hlodovino prava izbira za vas. Tračna žaga LT20 je prva v segmentu, ki zaradi posebnega ogrodja in nosilca glave omogoča hitro postavitev tudi na neravnih tleh. Standardna oprema z električnim pomikom in električno nastavitvijo višine reza zagotavlja večjo produktivnost in natančnost pri razrezu lesa. Že preizkušena enotirna izvedba ogrodja omogoča dober pregled in enostavno nalaganje hlodovine. Opcija ročne hidravlike in vitla za obračanje in nakladanje hlodovine pa poenostavi pripravo tudi večje in težje hlodovine. Ne glede na to, ali je namenjena za individualno uporabo ali za manjšo obrt, tračna žaga za les LT20 garantira uspeh.