Špediter, ki vam je kadarkoli takoj na razpolago

Mednarodna logistična špedicijaŠpediter je tisti, ki se za potrebe naročnika, a v lastnem imenu ukvarja s transportom in logistiko. Špediter odpremi pošiljke blaga preko prevoznikov. Špediter mora poskrbeti, da so pogoji za odpremo, dostavo in prevoz blaga kar najbolj ekonomični in varni. Mednarodna špedicija se ukvarja s špediterskimi storitvami izven Slovenije. To je denimo špedicija iz Kitajske, iz katere k nam pride vse več najrazličnejšega blaga. V mednarodno špedicijo je vključena tudi carina- seveda le v primeru, če mednarodna špedicija poteka med državami, ki niso članice Evropske unije. Če potrebujete specialista za logistično špedicijo, vas vabimo, da se obrnete na nas.

Logistična špedicija poskrbi za celotni tok blaga

Če najamete podjetje s področja logistične špedicije ste lahko povsem brezskrbni, saj bomo poskrbeli za celoten tok vašega blaga. Specialisti logistične špedicije bomo prevzeli vaše blago, ga prepeljali do skladišča, če je to potrebno, in ga kasneje dostavili vaši stranki. Vse se bo zgodilo ob pravem času in pravem trenutku. Zakaj bi si povzročali skrbi, če lahko logistično špedicijo prepustite nam. To je še posebej pametno storiti v primeru mednarodne špedicije, saj vam špediter lahko prihrani zamudne in zapletene postopke.


Špediter vam lahko bistveno olajša in poceni poslovanje

Mednarodna špedicija je še posebej pripravna, saj se pri prehodu državne meje pojavi vrsta postopkov in zapletov, ki so lahko za marsikoga nepremostljiva težava. Za nas, ki se ukvarjamo s špediterskimi storitvami v Sloveniji, pa je to le preprosto oziroma rutinsko vsakdanje opravilo. Špedicija iz Kitajske je za marsikoga prava uganka, za nas pa je povsem enostaven in običajen postopek. Zato vam priporočamo, da za tovrstne opravila najamete špediterja, še posebej, če se s takšnimi postopki na ukvarjate vsak dan. Na ta način si boste prihranili nepotrebne stroške in zamude, ki lahko nastanejo, če se stvari lotite na napačen način.

Eurizont | Špediter za dobro opravljeno delo.