Ladijski kontejner sprejmemo in razložimo za vas

Ladijski kontejner je danes ena najpomembnejših transportnih enot na celem planetu. Za razliko od letalskega prevoza, ki je najdražji, je ladijski prevoz, kjer je ladijski kontejner standardna enota, najcenejši. Ladijski prevoz je bil zanimiv že pred stoletji. Tedaj je veljal za najdražjega, a najbolj učinkovitega. Danes pa je tudi zahvaljujoč ladijskim kontejnerjem, ki jih je res enostavno skladiščiti, prevoz z ladjami poceni in zelo pogost. Kontejnerski prevoz iz Kitajske je dobil že prav neverjetne razsežnosti. Kontejnerji vseh dimenzij, se iz te najbolj obljudene države, vsak dan v gostem pomorskem tovornem prometu zgrinjajo proti najrazličnejšim destinacijam, katerih je največ prav v Evropi in ZDA. Ladijski kontejnerji in skladiščni kontejnerji, torej kontejnerji vseh dimenzij, so tako postali pravi izziv dejavnosti transporta in logistike.

Ladijski in skladiščni kontejner

Ladijski kontejner postal alfa in omega svetovnega prevoza

Zaradi svoje atraktivno nizke cene in sorazmerno velike varnosti in zaščitenosti tovora je kontejner postal cenena, a kvalitetna oblika prevoza. V splošnem je pomorski tovorni promet najcenejši. To s pridom izkoriščajo Kitajci, ki svoje poceni blago zelo uspešno izvažajo s kontejnerskim prevozom iz Kitajske. Kontejnerji različnih dimenzij so postali tržne enote Kitajcev, ki z njimi osvajajo svetovni trg. Le redko kdo si pravilno predstavlja, kaj vse, kar najdemo v trgovinah, trgovskih centrih in celo v restavracijah, trgovinah s pohištvom in še marsikje, je pot do polic in razstavnih prostorov našlo svojo pot prav prek ladijskih kontejnerjev. Z njimi je namreč mogoče prevažati skoraj vse.

MEDNARODNI PREVOZI LADIJSKIH KONTEJNERJEV

Skladiščni kontejner učinkovita in varna metoda shranjevanja

Skladiščni kontejner je zaradi svoje robustne narave zelo pripraven za skladiščenje različnih vrst blaga. Kontejnerje različnih dimenzij lahko kupite ali pa najamete za določen čas. Če potrebujete kvaliteten skladiščni kontejner, vam priporočamo, da se oglasite pri nas. Ponudili vam bomo kontejnerje različnih dimenzij, vi sami pa boste najlaže presodili, kateri skladiščni kontejner je za vas najprimernejši.

Eurizont | Ladijski kontejner prevzamemo mi.