Hišni kino spremeni vašo dnevno sobo v kinodvorano

 

Vrhunska avdio video oprema Bang & Olufsen – rezultat skandinavske perfekcije


AV opremaVrhunska avdio video oprema Bang & Olufsen vam omogoča prvovrsten užitek ob gledanju filmov kar iz domačega naslonjača. Napredna tehnologija in osupljiva praktičnost naših elektronskih izdelkov vam omogočata, da v prostor namestite raznovrstno avdio in video opremo in ga v trenutku spremenite v lastni hišni kino. Privlačen dizajn v prostor vnese element estetskosti, prefinjenosti in elegance.

Vrhunska avdio video oprema poskrbi za bogat zvok in enkratno ločljivost slike, kar omogoča, da se lažje vživite v filmsko dogajanje. Za polno doživetje vam priporočamo, da vrhunsko avdio video opremo hišnega kina povežete s svetili in senčili v pametno inštalacijo. Ko si boste torej želeli ogledati film, bodo pametne inštalacije poskrbele za zatemnitev in ustvarjanje primerne atmosfere v prostoru. O tehničnih lastnostih vrhunske avdio video opreme Bang & Olufsen si lahko preberete na naši spletni strani, lahko pa jo preizkusite na lastne oči in ušesa v našem prodajnem salonu na Bregu 6 v Ljubljani.


Brezžični zvočniki Bang & Olufsen

 

Podjetje Bang & Olufsen vam nudi vrhunske brezžične zvočnike za hišni kino, ki nudijo enako kvalitetno povezavo, kot nam jo omogoča žična povezava. V večini naših zvočnikov je tako že vgrajen WiSA sprejemnik. Le-ta nam omogoča kvalitetno brezžično povezovanje z WiSA oddajnikom, ki je vgrajen v televizorjih Bang & Olufsen. Nameščanje tovrstnih zvočnikov je povsem preprosto in ne zahteva posegov v stene prostora. Pri tehnologiji WiSA je potrebno paziti, da sta sprejemnik in oddajnik nameščena v istem prostoru.


V kolikor so brezžični zvočniki nameščeni v drugih prostorih kot oddajnik (t.i. multi-room), potem poteka ozvočenje preko LAN, WLAN ali Wi-fi povezave, ki jo omogoča domači router. Manjše naprave (npr. Beoplay A2), ki jih uporabljamo tudi izven domačega omrežja, pa temeljijo na uporabi prenosnih bluetooth zvočnikov.


Glasbena oprema


Oprema za hišni kinoMinimalističen dizajn in najbolj napredne tehnične lastnosti odlikujejo tudi glasbeno opremo Bang & Olufsen. Dizajn naših oblikovalcev sicer sledi modernim trendom in jih v veliki meri tudi narekuje, pa vendar temelji na klasičnih, izčiščenih linijah, katerih eleganca je večna. Prefinjena glasbena oprema, kamor prištevamo brezžične zvočnike, predvajalnike in slušalke, zlahka zaseda središčni del vašega prostora, saj lahko prevzame funkcijo dekorativnega elementa. Glasbena oprema Bang & Olufsen vam nudi enakomerno razporeditev zvoka po prostoru, kvalitetno reprodukcijo studijskega zvoka, vrhunsko predvajanje različnih zvrsti glasbe in visok frekvenčni razpon. Pri podjetju Bang & Olufsen smo si standarde kvalitete glasbene opreme postavili zelo visoko, saj vemo, da stranke izbranim okusom to pričakujejo od svetovno priznanega podjetja, ki na trgu vztraja in se razvija že dolgih 90 let.

 

Bang & Olufsen | Izkusite spektakularno filmsko doživetje v lastnem hišnem kinu – povezave na našo stran:

 

  • Hišni kino
  • Glasbena oprema
  • Vrhunska avdio video oprema
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
ELECTRA TRADE Podjetje za trgovino in storitve d.o.o.
Naslov
Breg 6
1000 Ljubljana
E-pošta
01 4210775
Seznam fraz
Hišni kino, Glasbena oprema, Vrhunska avdio video oprema, Bang & Olufsen, Prenosni bluetooth zvočnik
ZEMLJEVID