Sedežne garniture

Sedežne garnitureV podjetju Dom24 vam je na voljo kakovostna ponudba sedežnih garnitur. V našem prodajnem programu vam je na voljo pohištvo, sedežne garniture, počivalniki in raznovrstni dodatki za dom. Sedežne garniture si lahko zagotovite v različnih barvah, dizajnih, vzorcih, dimenzijah in stilih. V ponudbi imamo sedežne garniture iz usnja, blaga in umetnega usnja. Sedežne garniture iz naše ponudbe slovijo po kakovosti, eleganci, funkcionalnosti, praktičnosti in udobju. Pri nas lahko izbirate med številnimi tipskimi elementi, ki nudijo različne postavitve sedežne garniture. Sedežne garniture iz blaga so dobavljive v različnih barvah in materialih. Za več informacij nam pošljite povpraševanje ali nas pokličite in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

NUDIMO TUDI KAVČE IN ZOFE

Usnjene sedežne garniture

Sedežne garniture iz usnjaV naši ponudbi so usnjene sedežne garniture različnih stilov, barv in dimenzij. Usnjene sedežne garniture zagotavljajo izjemno ergonomijo in udobje, ki ga omogočajo številni vgrajeni počivalni mehanizmi. Usnjene sedežne garniture so dobavljive v različnih barva ter materialih in tipskih elementih za številne postavitve. Usnjene sedežne garniture so dobavljive v različnih barvah, dimenzijah in stilih, saj smo pri izboru še posebej pozorni na detajle, prefinjen dizajn in kakovost materialov. Usnjene sedežne garniture so izdelane tako, da so poleg udobja še funkcionalne in praktične.


Kotne sedežne garniture

Kotne sedežne garniture omogočajo, da lahko najbolj optimalno izkoristite razpoložljiv dnevni prostor. Nakup kakovostne kotne sedežne garniture omogoča večje sedalne površine, kar pride še posebej prav, kadar se na obisku zbere več gostov. Kotne sedežne garniture so na razpolago v različnih materialih, stilih, vzorcih, barvah in dimenzijah. Z nakupom kotne sedežne garniture si zagotovite garnituro, ki vam garantira kakovost, uporabno funkcionalnost in vrhunski dizajn.