Priklop kamina na dimnik in poseben dimnik za kaminsko pečkaminski dimnik

Priklop kamina na dimnik mora biti izveden profesionalno. Odločitev, da priklop kamina na dimnik izvedete kar v lastni režiji, tako pogosto ni najboljša. Nepravilen priklop kamina na dimnik vam lahko povzroča ogromno težav in vas dolgoročno stane precej več, kot že bi že na začetku poiskali pomoč mojstra.

VEČ O MONTAŽI DIMNIKOV TUKAJ!


Dimnik za kaminsko peč je mogoče montirati v zelo kratkem času


Preden se izvede priklop kamina na dimnik, je treba seveda poskrbeti, da je na voljo primeren kaminski dimnik (t .i. dimnik za kaminsko peč). V podjetju Dimniki Zupanc imamo dovolj znanja oziroma izkušenj, da vemo, kako narediti dimnik za kamin oziroma ga montirati. V določenih primerih se namreč obstoječi dimnik nahaja predaleč od mesta, kjer bi želeli imeti kamin. Dimnik je mogoče v takšnih primerih izdelati/montirati tam, kjer je potreben (načeloma je to inox dimnik). Ukvarjanje s tem, kako narediti dimnik za kamin, prepustite nam. Sami raje razmišljajte o tem, kako čudovito bo, ko boste imeli lastni kamin. Dimnik za kaminsko peč za vas postavimo v nadpovprečno kratkem času, zato se bodo vaše sanje že kmalu spremenile v resničnost.


10-letna garancija na priklop kamina na dimnikpriklop kamina na dimnik


Ko je poskrbljeno za ustrezen, varen in dostopen dimnik za kaminsko peč, je čas za priklop kamina na dimnik. To naredimo z uporabo dimne priključne cevi, s katero povežemo kamin in kaminski dimnik. Dimenzije cevi so odvisne od različnih dejavnikov (priklop kamina, dimenzije dimnika), pri čemer je pomembno, da uporabimo najkrajšo možno dolžino cevi. Poskrbeli bomo za varen priklop, na storitev pa vam nudimo kar 10-letno garancijo. Na voljo smo tudi vsem, ki vas zanima profesionalna sanacija dimnika, ki je obenem tudi cenovno ugodna (obnova dimnika se običajno izvede z vstavitvijo enoslojne inox tuljave), ali pa se zanimate za nov dimnik - inox ali zidani oziroma keramični. Dimniški sistemi iz naše ponudbe so proizvod uveljavljenega podjetja Schiedel, ki navdušuje s kakovostjo svojih izdelkov.

Več o povrtavanju dimnikov:www.vsi.si/dimniki-zupanc/povrtavanje-dimnikov

SANACIJA DIMNIKOV