Obnova dimnika je dolgoročna naložba obnova dimnika

Obnova dimnika se vam na dolgi rok vsekakor splača, saj lahko močno podaljša življenjsko dobo vašega obstoječega dimnika. Obnova starega dimnika je namreč bistveno cenejša od rušenja in gradnje novega, končni rezultat pa je lahko zelo podoben. Seveda pa to velja le takrat, kadar je obnova dimnika izvedena profesionalno.


Kdaj je smiselna/nujna obnova dimnika?


Pravočasna obnova starega dimnika vam prihrani prezgodnje rušenje in s tem tudi denar. Obnova dimnikov namreč ni več možna, če so ti preveč dotrajani in poškodovani, zato je nujno, da ukrepate čim prej, če opazite, da z vašim dimnikom ni vse v najlepšem redu. Sanacija dimnika se lahko izvede zelo hitro in enostavno, ne da bi bilo treba pri tem bistveno predelati obstoječi dimnik. Obnova je nujna takrat, kadar nepravilno delovanje dimnika ogroža kurilno napravo oziroma varnost celotnega objekta in ljudi, ki živijo v njem. Prav tako se mora obnova dimnikov nujno izvesti ob spremembi vrste goriva. Pomembno je, da obnova dimnika poteka v skladu z varnostnimi standardi, zato vam svetujemo, da delo prepustite profesionalcem.

PRIKLOP KAMINA NA DIMNIK


Kakovosten inox dimnik, obnova zelo ugodnadimnik obnova rostfrei


Se sprašujete, kako se sploh sanira dimnik? Obnova z rostfrei ali inox cevjo je običajno najhitrejša in najučinkovitejša rešitev za vaš stari, dotrajani dimnik. Obnova je v tem primeru zelo enostavna, saj zgolj vstavimo enoslojno inox tuljavo v vaš dimnik (dimenzije predhodno po potrebi prilagodimo z vrtanjem). Tovrstna obnova dimnika je primerljiva z učinki, ki jih dosežemo, če vgradimo nov inox dimnik. Obnova z rostfrei cevjo pa je obenem tudi izjemno cenovno dostopna obnova dimnika. Cena obnove dimnika, ki vam jo ponujamo v podjetju Dimnik Zupanc, pri tem še posebej izstopa. Vse naše storitve, med katere med drugim sodi tudi priklop kamina na dimnik, so ugodne, obenem pa vam ponujamo kar 10-letno garancijo na opravljeno storitev in na material. Profesionalna obnova dimnika, ki jo za vas izvedemo mi, se vam tako vsekakor splača!

POVRTAVANJE DIMNIKOV