Povrtavanje dimnikov - kaj je povrtavanje?


Povrtavanje dimnikov je postopek, pri katerem dimnik zaradi premajhnih dimenzij s pomočjo prevrtavanja povečamo tako, da je njegov presek dovolj velik za vstavitev INOX cevi. Koliko je potrebno dimnik povrtati je odvisno od njegove velikosti in trdnosti. Ste pravkar ugotovili, da tudi vi potrebujete povrtavanje dimnika? V podjetju Dimniki Zupanc bomo povrtavanje opravili strokovno, zato boste z njim prav gotovo zadovoljni!


Povrtavanje dimnikovPovrtavanje dimnika in druge storitve


Povrtavanje dimnika je le ena izmed storitev, ki jih nudimo. Opravljamo tudi sanacije dimnika in sicer po predhodnem ogledu, ob katerem pripravimo tudi predračun storitve, na podlagi katerega se lahko odločite za opravljanje storitve. Sanacija je potrebna zaradi neprimerne izbire dimnika glede na kurjavo oziroma zaradi nenadne spremembe načina kurjave, za katero dimnik preprosto ni primeren. Ker v dimniku nastajajo strupeni plini, ki lahko pričnejo prehajati v bivalne prostore, lahko takšen dimnik postane nevaren za naše zdravje in ga je potrebno sanirati. Poleg povrtavanja dimnikov vam nudimo tudi priklop kamina na dimnik.

NUDIMO NERJAVEČE DIMNIKE!


Povrtavanje dimnikov po predhodnem dogovoru in ogleduPovrtavanje dimnikov cena


Pred samim povrtavanjem dimnikov si dimnik ogledamo, saj lahko na tak način storitev opravimo profesionalno. V kolikor vas zanima cena povrtavanja dimnikov vam svetujemo, da izpolnite kontaktni obrazec na naši spletni strani. Najzanesljivejši način obravnave dimnika je povrtavanje dimnika s sanacijo, zato vam svetujemo, da razmislite tudi o kombinaciji povrtavanja dimnika in sanacije, s katero bomo poskrbeli za optimalno delovanje dimnika in se tako izognili številnim neprijetnim situacijam.
Veseli bomo, če se boste za povrtavanje dimnikov odločili prav pri našem podjetju, saj vsako storitev opravimo strokovno, s čimer poskrbimo za zadovoljstvo naše stranke. Ker so stranke vedno na prvem mestu vam bomo z veseljem odgovorili tudi na vsa vaša vprašanja v povezavi s povrtavanjem dimnikov. Na nas se lahko obrnete tudi v primeru, da iščete najcenejši dimnik.