Pošlji povpraševanje

Poslovne torbe in aktovke Crocodylia - ugodna cena

V spletni trgovini Crocodylia so vam poleg vsakdanjih, elegantnih in športno-elegantnih ženskih torbic na voljo tudi moške in ženske poslovne torbe in aktovke iz kakovostnega usnja. Cena usnjene poslovne torbe je glede na kakovost materiala vsekakor ugodna. Usnje namreč slovi po svoji trpežnosti in vzdržljivosti, zato je tudi življenjska doba takšne moderne poslovne torbe daljša. Poslovni program dopolnjujejo tudi usnjeni dodatki, kot so poslovne mape in etuiji za vizitke.

Nad našo ponudbo poslovnih torb bodo navdušene tako zahtevne ženske uporabnice, ki za svoj poslovni nastop potrebujejo odločno, a hkrati elegantno poslovno torbo, kot tudi moški, ki jim bodo moške poslovne torbe omogočile shranjevanje pomembnih zapiskov in dokumentov, našel pa se bo tudi prostor za mobilnik in druge malenkosti, ki morajo biti vedno pri roki.

Moške poslovne torbe - nuja v poslovnem svetu

Moški mora v poslovnem svetu dajati videz organiziranosti, urejenosti, točnosti in zanesljivosti. Elektronske naprave, kot sta iPad ali čitalnik Kindle, naj tičijo v trendovskih usnjenih ovitkih, dokumenti naj bodo urejeno zbrani v kakovostni, a ne preveliki torbi. Izbira za moške poslovne torbe je na trgu čedalje večja, saj so številni oblikovalci uvideli, da so bili moški na tem področju predolgo zapostavljeni.

Moške poslovne torbePoslovni moški že dolgo ne nosi le aktovke s spisi, ampak z izbiro moderne poslovne torbe poudarja tudi svojo garderobo in osebnost. Oblika moderne moške poslovne torbe mora zaradi poslovnega kodeksa slediti minimalističnim linijam, zato so torbe navadno pravilnih oblik, oglate in trdne. Ne smejo biti prevelike, prav pa je, da so funkcionalne, z veliko predalčki in žepki, ki dajejo dodaten prostor in omogočajo pregled. Barve naj bodo nevpadljive in skladne, predvsem pa primerne za poslovni svet; najpogosteje so to črna, siva, rjava in temno modra barva (barva zaupanja). Nič pa ne bo narobe, če se odločite za rdečo, ki izraža odločnost, ali zeleno (optimizem).
Večina poslovnih torb je zasnovana za elegantno nošenje v roki z možnostjo pretvorbe v naramno torbo z oblazinjenim ramenskim trakom. Da bi zdržala vse pritiske, mora biti poslovna torba izdelana iz kakovostnega materiala, najbolje iz usnja. Za dobre usnjene poslovne torbe in aktovke ni nobena cena previsoka. Najboljša izbira je italijansko usnje saffiano, če si lahko privoščite več, priporočamo torbo iz krokodiljega usnja. Usnje s krokodiljim vzorcem pa bo torbi dodalo prestiž.

V naši spletni trgovini si lahko ogledate naše poslovne torbe in aktovke, hkrati pa se lahko prepričate, da je njihova cena res ugodna.

Vabljeni!

Designa d.o.o. | Poslovne torbe aktovke cena, moške poslovne torbe, moderne poslovne torbe- povezave do naše spletne strani: