Pošlji povpraševanje

Velike torbice za vsakdanjo rabo - usnjene ženske torbice odlična izbira

Ženska torbica je elegantni modni dodatek, namenjen shranjevanju pomembnih in tudi manj pomembnih stvari. Ženske torbice se po velikosti, obliki, barvi in materialu razlikujejo , zato je pred nakupom dobro premisliti, za kakšne priložnosti bo ženska torbica namenjena.

Velike torbiceVelike torbice so še posebej priljubljene za vsakodnevno rabo, saj imajo navadno več predalčkov, kamor lahko pospravimo številne pripomočke, kot so robčki, šminka, puder, ključi, denarnica, dežnik, plastenka vode in telefon. Ker velike torbice uporabljamo vsak dan, je dobro izbrati takšno iz kakovostnega materiala. Odlična izbira so usnjene ženske torbice, ki so po zaslugi materiala izredno vzdržljive in imajo dolgo življenjsko dobo.
Velike torbice morajo biti v prvi vrsti praktične, to pa ne pomeni, da ne morejo biti modne. Pri izbiri se poigrajte z različnimi vzorci in modnimi barvnimi odtenki, ki jih lahko uskladite s čevlji ali s plaščem. Možnih kombinacij je nešteto, prav pa je , da se ženska torbica ujema z vašim stilom.
Ker se nikoli ne ve, kdaj nas bo doletela priložnost, ko bomo morale iz omare potegniti najlepšo, najbolj kakovostno in najdražjo torbico, pa je dobro, da se v vaši omari nahaja vsaj še ena usnjena ženska torbica.

Manjša ženska torbica za večerna druženja ali slavnostne prireditve

Medtem ko so velike torbice odlična izbira za vsakodnevno rabo, pa so za večerno druženje s prijatelji ob pijači precej bolj primerne manjše torbice. Ker v takih primerih pri sebi ne potrebujemo veliko pripomočkov, je tistih nekaj stvari bolje shraniti v manjšo, bolj simpatično torbico, ki jo lahko nosimo čez ramo.

Za posebne priložnosti, kot so slovesne prireditve, ki zahtevajo elegantno večerno toaleto, pa izberemo majhne in tanke pisemske torbice. V njej je namreč prostora le za najnujnejše pripomočke - denarnico, robčke, nekaj ličil in morda telefon. Nosimo jo lahko v roki ali pa jo denemo pod pazduho. Na voljo so tudi usnjene večerne ženske torbice.

Ženske torbice - ugodna prodaja v spletni trgovini Crocodylia

V spletni trgovini Crocodylia so vam na voljo ženske torbice za vse okuse, stile in priložnosti. Prodaja ženskih torbic vključuje tako majhne večerne kot velike torbice za vsakdanjo rabo, poskrbljeno je za vse modne navdušenke, poslovne ženske in tudi za vse tiste, ki se navdušujete nad športnim ali športno-elegantnim stilom.

Prepričani smo, da boste v naši ponudbi zagotovo našli pravo torbico zase. Vabljeni!

Designa d.o.o. | Velike torbice, ženska torbica, usnjene ženske torbice, ženske torbice prodaja- povezave do naše spletne strani: