Cvetlični lonci in lončnice


Lončnice in cvetlični lonci drug brez drugega ne morejo. Še tako lepe lončnice in sobne rože ne bodo videti popolne, dokler jih ne bodo dopolnili cvetlični lonci. V cvetličarni Spaans imajo čudovite lonce, pa tudi vaze in korita v različnih barvah in slogih kot jih znajo izdelati le v nizozemskem družinskem podjetju Ecri.

Privoščite si nove lonce, vaze in korita

Ste se preselili v nov dom? Želite osvežiti videz svojega stanovanja ali vdihniti mehkobo in življenje vašim poslovnim prostorom? Ali pa iščete lepo in vedno modno darilo za svoje bližnje? V cvetličarni Spaans imajo tako lepe lonce, vaze in korita, da skorajda ne potrebujejo cvetja, saj so že sami po sebi okras.

Njihova ponudba za lončnice, sobno cvetje, rezano cvetje in drugo cvetje pa tudi drevje prihaja iz Nizozemske. Govorimo seveda o keramiki blagovne znamke Ecri, kjer izdelujejo vaze, cvetlične lonce in podstavke ter korita. Večina njihovih izdelkov je ročne izdelave, vaze in lonce pa tudi korita izdelujejo še tradicionalno na lončarskem vretenu.

Notranja ureditev domov, hotelov, poslovnih prostorov in drugih objektov

Za svež in prenovljen videz prostorov in okolice je pogosto potrebno bistveno manj dela, kot si mogoče predstavljamo. Najhitrejše in najbolj elegantne rešitve predstavljajo osvežitve okrasnih elementov. Preudarno izbrane lončnice in korita, vaze z rezanim cvetjem ter cvetlični lonci v različnih slogih in barvah vdahnejo prostoru življenje in svežino ter dopolnijo slog prostorov.

Cvetlični lonci znamke Ecri

Cvetlični lonci, ki vas čakajo v cvetličarni Spaans so vrhunske kakovosti, izdelani pa v nizozemskem družinskem podjetju Ecri, kjer se že generacije kalijo, izboljšujejo kakovost in obliko svojih izdelkov ter sledijo trendom in jih sooblikujejo s svojimi lastnimi modeli ter novimi barvami, ki jih izdelujejo sami. Kakovost njihovih izdelkov potrjujejo tudi številni uporabniki po vsem svetu, med drugim tudi prestižni hotel Plaza v New Yorku.

Za svoje izdelke uporabljajo najboljše surove materiale, generacije znanja pa jim omogočajo raznovrstno proizvodnjo v različnih obsegih - od manjših omejenih serij do velikih. Ker svoje barve ustvarjajo in izdelujejo sami, so tudi barvne kombinacije možne skorajda vse.

Okrasni cvetlični lonci se lepo podajo v zasebne domove, poživijo poslovne prostore, trgovske centre, hotele. Posebna obdelava zagotavlja, da lahko cvetlični lonci, vaze in korita uporabljamo tudi na zunanjih površinah, kjer kljub vremenskim vplivom ohranijo lepoto in trdnost.

Cvetličarna Spaans Tomaž Spaans s.p., povezave do naše spletne strani