Poročna floristika - naj bo poroka romantična, svatje pa v cvetju


Poročna floristika se tudi pri nas vse bolj uveljavlja. Res je čudovita poroka, če je vse poročno cvetje pripravljeno v skladu s celotnim slogom poroke. Moderen poročni šopek se vendarle razlikuje od tradicionalnega. Tako kot ima vsaka nevesta svoj slog, je drugačna tudi vsaka poroka. In posebna priložnost terja poseben cvetlični aranžma.

V cvetličarni Spaans poskrbijo za celotno poročno floristiko, tudi za lonce, vaze in korita, lončnice in drevje pa bodo odlično dopolnili kakovostni in moderno oblikovani cvetlični lonci znamke Ecri.

Najlepši poročni šopek za nevesto

Vrtnice. Lilije. Sončnice. Bel, svetel poročni šopek ali bolj živih barv, rdeč, moder, poročni šopek, ki ga barva poletno ali pomladno cvetje? Cvetličarna Spaans ima gotovo rešitev, da vam izpolni vse vaše želje. Poročna floristika močno pripomore k temu, da vam vaša poroka ostane v spominu kot zares čudovit dan.

Kateri je pravi poročni šopek? Tisti, ki ga nevesta ob koncu svatbe ne želi zalučati čez ramo med samske svatinje in družice kot narekuje tradicija, ampak ga želi stabilizirati in obdržati kot trajen okras in spomin na prelep poročni dan.

Poročno cvetje za svate

Poroka je verjetno edini dogodek, ko tudi moški brez besed in brez pritoževanja sprejmejo poročno cvetje. Poročna floristika poskrbi, da je tudi poročno cvetje v skladu z nevestinim šopkom in da ne zaostaja niti cvetlični aranžma.

Poleg usklajenosti z željami neveste in slogom obreda, mora biti poročno cvetje pripravljeno kakovostno. Nihče si ne želi, da bi se zgodilo že sredi obreda, da bi cvetlični aranžma začel veneti ali da bi se svatovski šopki začeli podirati. V cvetličarni Spaans poskrbijo, da cvetje ohrani svežino in obliko, obenem pa je lahko primerno tudi za sušenje za vse tiste, ki želijo obdržati trajen spomin na poroko.

Cvetlični aranžma za obred in za svatbo

Poročno cvetje je ključnega pomena pri ustvarjanju prijetnega, svatbenega vzdušja. Si predstavljate ta čudoviti veseli dogodek, ko si dva človeka obljubita večno ljubezen in zvestobo brez cvetja? Je ni poroke, kjer cvetlični aranžma ne bi imel svoje vloge. Še celo, če pogledate podvodne poroke, boste videli, da ima nevesta v rokah poročni šopek, ki ni sestavljen iz alg, pisanih koral ali morske trave.

Poročna floristika cvetličarne Spaans vključuje:

  • poročni šopek,
  • cvetlični aranžma za obred,
  • cvetlični aranžma za mize,
  • poročno cvetje za svate,
  • vse ostalo poročno cvetje po želji in naročilu.

Cvetličarna Spaans Tomaž Spaans s.p., povezave do naše spletne strani