Vrtni traktorji 4×4 za strme terene – nič vas ne more ustaviti

Vrtni traktorju 4×4 so nepogrešljivi pri delu na strminah. Strmi tereni predstavljajo pravi izziv, saj je delo na njih skrajno nevarno. Pomagamo si lahko z uporabo vrtnega traktorja 4×4, po možnosti takšnega na daljinsko vodenje in tako poskrbimo za lastno varnost. Če opravljamo delo z uporabo vrtnega traktorja 4×4, nas pravzaprav nič ne more zaustaviti – niti zelo visoka trava, goščava in strmi tereni. Za to je potrebna robustna konstrukcija, seveda pa ne gre brez močnih motorjev, ki omogočajo doseganje odličnih rezultatov. Pri vožnji navkreber za varnost poskrbijo dobre pnevmatike, ki morajo nuditi zaščito pred zdrsom. Če smo še pred nekaj deset leti vso to delo opravljali sami, si danes praktično ne znamo več predstavljati opravljanje dela na zahtevnejših in večjih površinah brez uporabe vrtnega traktorja. Ta nam omogoča večjo varnost pri delu, pomaga nam delo opraviti hitreje in bolj učinkovito, hkrati pa nam prihrani tudi čas. Vrtni traktorji 4×4 za strme terene so na voljo tudi v podjetju Bonum, kjer boste našli tudi vse vrste priključkov zanje. Če se torej sprašujete, katerega kupiti, se obrnite na strokovnjake, ki bodo vsakomur individualno svetovali in pomagali poiskati pravo rešitev.

vrtni traktor

Katerega izbrati za strme terene?

Ob veliki ponudbi na trgu je precej težko izbrati pravo rešitev brez ustrezne strokovne pomoči. Za strme terene je na voljo vrtni traktor podjetja AS-Motor S 1040 YAK 4WD, ki je močan, robusten in učinkovit na zahtevnejših območjih. Gre za povsem nov in čisto edinstven koncept kosilnice - profesionalen kladivar s sedežem izdelan za delo na pobočjih, z ekstremno nizkim težiščem in pogonom 4×4. Uporabniku zagotavlja maksimalno stabilnost pri opravljanju dela na strmem terenu, poskrbi za enakomeren rezultat košnje in za večjo zmogljivost, hkrati pa ga odlikujeta dolga življenjska doba in stabilen stranski položaj. Vrtni traktorji 4×4 so praktično nepogrešljivi pripomočki povsod tam, kjer obstaja nevarnost za delo. S priključki, ki jih lahko uporabimo za vrtni traktor 4×4, se le-ta spremeni v univerzalni pripomoček, ki ga je mogoče uporabljati skozi vse leto. Super model, idealen za strme terene je prav tako vrtni traktor 4×4 Grillo Climber 10 AWD 27. Odlikuje ga moč kar 22 KM, zaradi katere zmore pokositi 7500 kvadratnih metrov v eni uri. Zanj je na voljo dodatna oprema – priključki, zaradi katerih lahko vrtni traktor 4×4 uporabimo za najrazličnejša opravila.

vrtni traktor 4x4

Kaj moramo vedeti pred nakupom?

Pri izbiri se osredotočimo na varnost pri delu. Vrtni traktor s pogonom 4×4 mora biti varen pri delu na strmih terenih oziroma v manj ugodnih okoliščinah, ki predstavljajo prav poseben izziv. Zagotovljena morata biti varnost in optimalno udobje pri delu, seveda pa moramo biti pozorni na vrsto motorja, prostornino rezervoarja za gorivo, števila in dimenzij rezil ter druge lastnosti. Pri izbiri se torej osredotočimo predvsem na delo, ki ga bomo opravljali in na zahtevnost površine. Za strme terene je vsekakor najboljša rešitev, ki je na voljo, vrtni traktor 4×4. Izberemo lahko daljinsko vodene in si tako še dodatno olajšamo delo, hkrati pa poskrbimo za lastno varnost.

VEČ O NAŠIH KOMUNALNIH STROJIH

Zakaj se odločiti za nakup pri nas?


Podjetje Bonum ki je generalni uvoznik, zastopnik in distributer za izdelke svetovno znanih proizvajalcev, je pričelo svoje poslovanje v letu 1993. Specializirani smo za profesionalne delovne stroje, primerne za zahtevnejše terene ter opravila v vašem vrtu in okolici. Vrtni traktorji 4×4 iz naše ponudbe sodijo med najbolj kakovostne na trgu. V naših prodajnih prostorih lahko naše proizvode tudi preizkusite, v kolikor pa imate kakršnokoli vprašanje v zvezi z nakupom, nas lahko kontaktirate tudi preko naše spletne pošte ali telefona.

Nudimo tudi multikultivatorje! Več tukaj: https://www.vsi.si/bonum/motokultivatorji