Vrtni traktor za strme terene

Vrtni traktor za strme terene in visoko travo vam pomaga pri hitrem urejanju tudi na zahtevnih površinah. Vrtni traktorji, ki si jih lahko ogledate v naši ponudbi, so nepogrešljivi pri vzdrževanju okolice. Še posebej priporočamo vrtni traktor Grillo. Cena je konkurenčna, funkcionalnost pa izjemna. Za vse stroje ponujamo tudi rezervne dele za traktorje, v primeru obrabe ali okvare.

Ko izbirate vrtni traktor za strme terene

Vrtni traktor Grillo (cena pri nas še posebej ugodna) je odličen tudi za velike površine, tako za domačo uporabo kot profesionalce. Je trpežen in okreten, kar je pri vrtnih traktorjih za strme terene izredno pomembno. Delo odlično opravi, ne glede na okoliščine in je izvrsten celoletni partner za rabo na vrtu. Multifunkcionalnost je zelo velika prednost traktorske kosilnice, kar vselej upraviči njegovo ceno. Roke imate lahko vedno na volanu, saj se traktor upravlja s pedali. Varnost pri delu je tako veliko višja.


Traktorska kosilnica za strme terene

Traktorska kosilnica za vrt

Rezervni deli za vrtni traktor za strme terene

Ponašamo se s tem, da za vse vrtne traktorje za strme terene ter za ostale traktorje in druge stroje dobavljamo originalne rezervne dele. Ko pride do poškodbe, okvare ali podobne težave, se je treba obrniti na dober servis in si zagotoviti kvaliteten del. To zagotavljamo mi.

VEČ O VRTNIH TRAKTORJIH

Enostaven spletni nakup

Lahko se oglasite v naši trgovini, a še hitreje boste stroje in orodja našli v naši spletni trgovini. Tam enostavno in hitro najdete vrtne traktorje, različne priključke ter listo rezervnih delov.

Med drugo ponudbo vas bo morda zanimal še traktorski prekopalnik in drugi pripomočki za različne kmetijske in vinogradske dejavnosti. Ponujamo tudi različne freze za vrtove, za lažje in učinkovitejše prekopavanje zemlje. 

Vsekakor pa se na nas obrnite za vrtni traktor Grillo po konkurenčni ceni, ki pomaga do kakovostne košnje. Preglejte ponudbo in izberite svoj vrtni traktor. Akcija vam zagotovo ne uide.