Pošlji povpraševanje

Kolagen v prahu je najboljša snov za mladostni videz in zdravo telo

Kolagen je snov, ki ga telo proizvaja samo, vendar se proizvodnja po 20. letu starosti občutno zmanjša. Skrbi za zdrave lase, kožo in nohte ter še za marsikaj. Med drugim je pomemben za pravilno delovanje sklepov. 

Pomanjkanje kolagena pogosto zamenjamo z znaki staranja. Čeprav je staranje neizogiben proces, pa ga lahko z uživanjem hidroliziranega kolagena upočasnimo.

Preprečite pomanjkanje kolagena

Pomanjkanje kolagena najprej postara kožo

Beljakovina, ki je je v človeškem telesu največ, je kolagen. Predstavlja namreč kar 30% vseh beljakovin, ki jih imamo v telesu. Najdemo ga v kosteh, v veznem tkivu, stenah črevesja in žil, mehurju, pa tudi v mišicah, laseh in nohtih. Nahaja se celo v dlesnih in zobeh ter očeh. Nič nenavadnega torej, da pomanjkanje kolagena vpliva na to, da smo videti starejši. 

Posledice pomanjkanja kolagena so tako krhki nohti, gube na obrazu in slabi lasje. Posledice pomanjkanja pa se ne poznajo le na videzu. 

Do dvajsetega leta telo tvori dovolj kolagena samo. Kasneje pa se z vsakim letom proizvodnja nekoliko zmanjša. Odlična rešitev za pomanjkanje so prehranska dopolnila s hidroliziranim ribjim kolagenom ali kakšno drugo vrsto kolagena.

Najboljši kolagen v prahu

Kolagen v prahu za prožnejše sklepe

Čeprav se pomanjkanje kolagena najhitreje pozna na videzu, to ni edina težava, ki jo prinaša. Poleg tega, da smo zaradi njegovega pomanjkanja videti starejši in manj vitalni, se le-to kaže tudi na celotnem telesu. Ko pride do prevelikega pomanjkanja, se pojavijo bolečine v sklepih in mišicah, s tem pa težave z gibanjem. Pomanjkanje lahko vpliva tudi na manjšo prožnost mišic, težave z ožiljem in nekaterimi notranjimi organi. 

Ko torej opazimo znake staranja, je prav, da se najprej vprašamo, če razlog tiči v pomanjkanju kolagena in težavo rešimo še preden se razširi na celotno telo.

Hidrolizirani kolagen za mladosten videz

Najboljši kolagen je tisti, ki najbolje vpliva na organizem

Težko bi rekli, kateri je najboljši kolagen. Nekateri priporočajo ribji kolagen, ki naj bi bil najbližji človeškemu. Drugi izpostavljajo prednosti, ki jih ima hidroliziran goveji kolagen v prahu. Obstaja še več drugih vrst. 

Glede na to, da ne moremo z gotovostjo trditi, kateri je najboljši, bo zagotovo največ dobrobiti od prehranskih dopolnil, ki vsebujejo omenjeno snov iz več različnih virov. Eno od takšnih je Collagen power blend Biostile.

Najboljši kolagen v prahu

Hidrolizirani kolagen Biostile je pravi čudež, zato ga preizkusite

Collagen power blend Biostile prinaša veliko prednosti. Zagotovo je to najboljši kolagen za sklepe, pa tudi za marsikatere druge težave. Poskrbel bo za:

  • pomlajevanje obraza ter za mladosten in vitalen izgled,
  • zmanjšal bolečine v sklepih,
  • poskrbel za prepustnost črevesja,
  • pomagal pri prožnosti tetiv, ligamentov in ožilja
  • ter poskrbel za lepe lase ter močne nohte.

Gre za hidroliziran kolagen v prahu, ki ga pridobivajo iz kar 5 različnih virov. Postopek hidrolizacije je poskrbel, da ga telo lažje absorbira, kot, denimo, kolagen iz hrane. Končni rezultat je tako mnogo boljši. Zaradi sestave iz 5 virov, je kolagen za kožo izredno dober. Zaradi dodatka vitamina C, silicija in mumia, pa spodbuja tudi lastno tvorbo te snovi.

Kolagen Biostile

Dodatki, ki prehransko dopolnilo naredijo še bolj dragoceno

Omenjeni kolagen v prahu se lahko pohvali še z dvema dodatkoma: kurkuminom in gorsko smolo mumio ali šilajitom. Gre za naravni snovi, ki izredno dobro vplivata na telo. 

Kurkumin je protivnetna snov, ki deluje kot močni antioksidant. Snov, ki se pridobiva iz kurkume, priporočajo tudi pri vnetju sklepov, artritisu, revmi in pri drugih boleznih s sklepi in mišicami. Prav zaradi tega lahko rečemo, da je to odličen kolagen za sklepe. 

Gorsko smolo mumio pa poetično imenujemo tudi gorske solze. Nastaja v visokogorskih sedimentih, jamah in razpokah ter vsebuje kar več kot 30 vrst mineralov. Zaradi svoje edinstvenosti in učinkovitosti je ta smola včasih veljala za dražjo snov od zlata.

Rastlina kurkumin - sestavni del kolagena v prahu