Cvetlični lonci – okrasni lonci za rože za notranji in zunanji prostor

Cvetlični lonci so moderen dekor, ki ga lahko z nekaj domišljije umestite v prostor tako, da ta postane zabaven, opremljen, urejen ali celo nagajiv, ne glede na to ali cvetlice v njih cvetijo ali ne. Nekateri celo trdijo, da je več v cvetličnem loncu kot v samih rožah.
Na tržišču so danes na voljo številni cvetlični lonci različnih barv, dimenzij, oblik in materialov. Okrasni lonci za rože so primerni tako za notranji kot zunanji prostor. Med vsemi materiali se vse bolj uveljavljajo plastični cvetlični lonci, ki ponujajo številne zabavne dodatke, kot je vodni curek, vgrajena luč, dvojno dno za vodni rezervoar… Izbira je bogata, le idejo morate dobiti pravo.

 

 

Cvetlični lonci različnih barv, dimenzij, oblik in materialov

Okrasni cvetlični lonci za rožePred nakupom cvetličnih loncev je smiselno prešteti vse rastline, ki jih boste obdržali. Nato se odločite za barvo loncev, ki vam je pri srcu. Najbolje se je odločiti za lonce v isti barvi ali odtenku, da ne bo videti, kot bi lonce pobirali naokrog. Zapomnite si, da do harmonije pridete z isto barvo in različnimi velikostmi veliko lažje kot s številnimi različno obarvanimi lonci. Če imate svetlo stanovanje, si lahko dovolite nekoliko temnejše lonce, kar v primeru manjših in temnejših stanovanj odsvetujemo.
Vitki visoki okrasni notranji cvetlični lonci bodo v majhnih stanovanjih prostor zanimivo razčlenili, pri tem pa ne bodo zavzeli prepotrebnega prostora. Če imate srečo in imate veliko prostora, pa se lahko odločite za zanimive okrogle široke lonce.
Nato se morate odločiti še za material. Če se odločite za glinene lonce, se morate zavedati, da ti težje preživljajo nenadne temperaturne spremembe, zato v njih pazljivo zasajajte rastline, ki jih imate na terasi. Pri plastiki se vedno pozanimajte o načinih čiščenja, saj nekatere matirane plastike le stežka dopuščajo čiščenje. Pri pletenih ali kako drugače dekoriranih loncih pa poskrbite, da se bodo podali prostoru.

 

 

Okrasni kromirani lonci za rože za sodoben in eleganten notranji interier

Materiali in oblike loncev so svojevrstni, a brez skrbi. Za vsakogar se najdejo pravi cvetlični lonci. V podjetju Bevec so vam na voljo okrasni kromirani lonci za rože za notranji interier v naslednjih dimenzijah: 350x350x600 mm. Poleg notranjih cvetličnih loncev so vam na voljo tudi inox korita za rože, izdelana iz inox pločevine ali pocinkane pločevine antracit prašno barvane. Inox korita in okrasni lonci za rože so na voljo v dveh dimenzijah: 1000x430x430 in 430x430x430 mm. Ponujajo tudi pester izbor kovinskih omar in predalnikov.

Obiščite nas.

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
BEVEC proizvodnja in storitve d.o.o.
Naslov
Podbevškova ulica 36
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
041643196
Seznam fraz
cvetlični lonci, okrasni lonci za rože, okrasni lonci notranji
ZEMLJEVID