Pajkice push up za oblikovanje postave in zadnjice


Pajkice push up, Tik Tok pajkice, pajkice za oblikovanje postave - različna imena za modni kos, ki zadnje dve leti navdušuje svet. Če bi rekli, da so pajkice v modnem svetu doživele razcvet, potem bi lahko pojav pajkic push up označili z mini revolucijo. Ne le, da so videti vrhunsko na vsaki postavi, temveč med rekreacijo tudi stimulirajo celice, preoblikujejo telo, zgladijo nepopolnosti ter zmanjšajo maščobne obloge.

Se sprašujete, kako delujejo?

Pajkice za oblikovanje postave so zasnovane iz naprednih poliamidnih vlaken, ki so integrirana z bioaktivnimi mineralnimi kristali. Pametna tkanina se popolnoma prilega telesu za svoje delovanje pa uporablja toploto, ki jo telo oddaja med rekreacijo. Toplota počasi segreva na stotine mikrokapsul vpletenih v tkanino, ki se odbijejo kot infrardeči žarki (FIR tehnologija). Pri tem izboljšajo mikrocirkulacijo, napetost kože ter razgradijo maščobe.

Pajkice push up, kljub naprednim materialom in tkaninam ne omejujejo gibanja, telesu pa med vadbo zagotavljajo občutek udobja in lahkotnost. 

 pajkice za oblikovanje postave


Bogata ponudba pajkic push up za oblikovanje postave in zadnjice v spletni trgovini Bal Shop

V spletni trgovini Bal Shop boste našli bogato ponudbo različnih modelov pajkic za oblikovanje postave. Med najbolj priljubljenimi so elastične in kakovostne Tik Tok pajkice. Trpežen material ima teksturo satja, kar odlično zakrije manjše nepravilnosti ter privzdvigne zadnjico.

Posebna teksturirana tkanina pozitivno vpliva na tonus in elastičnost kože. Ženske pajkice za oblikovanje zadnjice so na voljo v sivi in črni barvi. V ponudbi podjetja BALET d.o.o. boste našli tudi pajkice push up Anti-Cellulite. Pajkice za oblikovanje postave so zasnovane z namenom dviganja ženske samozavesti med vadbo.

anticelulitne pajkice

Znano je namreč, da imajo kakovostna športna oblačila pozitiven vpliv na vadbo in razpoloženje. Izdelane iz udobnih, raztegljivih poliamidnih vlaken skozi redno nošenje podpirajo ter preoblikujejo noge in zadnjico. Visokozmogljiv, napreden material pripomore k zmanjševanju maščobnih oblog in glajenju nepravilnosti, ki jih povzroča celulit. Nezaželene izbokline in grudice na koži bodo le še preteklost!

Pajkice za oblikovanje zadnjice in postave se izjemno prilegajo prav vsem postavam. Za to poskrbita premišljeno krojen visok pas ter neprosojen, mehak material, ki optično privzdigne zadnjico. Odlikujejo jih še močni ploščati šivi, ki ne dražijo kože in poskrbijo za brezskrbno vadbo.

Pajkice push up so kljub športnim, zmogljivim materialom dovršeno oblikovane, zato jih je mogoče uporabljati med rekreacijo in v prostem času.  Ker je priporočljivo, da se za učinkovito delovanje nosijo vsaj nekaj ur na dan, jih mnoge oblečejo tudi za v službo ali zabavo. Preprosto zamenjajo športne superge z balerinkami ali petkami, dodajo srajco ter plašč in že gredo zmagam proti celulitu naproti.

pajkice za oblikovanje zadnjice