Avtošola Vezi, tečaj CPP - cestno prometni predpisi


Avtošola Vezi v Ljubljani nudi kvaliteten tečaj cestno prometnih predpisov (tečaj CPP) in hitro pot do vozniškega izpita. Želja skoraj vsakega mladostnika je čim prej opraviti tečaj cestnoprometnih predpisov (CPP) ter vozniški izpit in se tako vsaj z enim korakom osamosvojiti od staršev. Veliko 16-letnikov pa si med drugim želi tudi vozniški izpit A kategorije za motorno kolo. Vozniški izpiti A kategorije in vozniški izpit B kategorije sta najbolj priljubljena med mladimi, zato nekateri prve prihranke porabijo za vozniški izpit.

Tečaj CPP in vožnje ter vozniški izpit B kategorije lahko opravljate z avtomobili znamk Audi A4, VW Golf in Polo, Opel Corsa ter Renault Clio. Vozila so sodobna in opremljena s klimatskimi napravami.

Tečaj CPP in tečaj vožnje ter vozniški izpit A kategorije lahko opravljate z motornimi kolesi znamk Yamaha 125, Kawasaki 250, Honda CBF500 in Tomos 50.
Avtošola Vezi v Ljubljani nudi tečaj CPP in vozniški izpiti A kategorije za motorna kolesa do 125 ccm in največ 11kW (starost 16 let), do 25kW (starost 18 let) in z neomejeno prostornino motorja (starost 24 let).

Za vse kategorije imamo na voljo zadostno število usposobljenih inštruktorjev, na ta način je tečaj CPP in učenje zabavno ter predvsem varno.

Tečaj CPP, avtošola Vezi, Ljubljana in vozniški izpit A, B - povezave do naše strani

avtošola tečaj CPP - Prijava