Vozniški izpit A in B kategorije, Avtošola Vezi, Ljubljana


Vozniški izpit kategorije A in kategorije B je pogosto potreba, večkrat pa tudi želja mladostnikov, ki si želijo čim prej opraviti vozniški izpit in se tako vsaj z enim korakom osamosvojiti od staršev. Veliko 16-letnikov pa si med drugim želi tudi vozniški izpit A kategorije za motorno kolo. Vozniški izpiti A kategorije in vozniški izpit B kategorije sta najbolj priljubljena med mladimi, zato nekateri prve prihranke porabijo za vozniški izpit. Najhitreje do izpita z Avtošolo Vezi v Ljubljani.

 

Vozniški izpit kategorije B


Vožnjo in vozniški izpit B kategorije lahko v avtošoli Vezi, ljubljana opravljate z avtomobili znamk Audi A4, VW Golf in Polo, Opel Corsa ter Renault Clio. Vozila so sodobna in opremljena s klimatskimi napravami.

 

Vozniški izpit kategorije A


Vožnjo in vozniški izpit A kategorije lahko opravljate z motornimi kolesi znamk Yamaha 125, Kawasaki 250, Honda CBF500 in Tomos 50.
V Avtošoli Vezi v Ljubljani lahko opravljate vozniški izpiti A kategorije za motorna kolesa do 125 ccm in največ 11kW (starost 16 let), do 25kW (starost 18 let) in z neomejeno prostornino motorja (starost 24 let).

Za vse kategorije imamo na voljo zadostno število usposobljenih inštruktorjev, da bo učenje zabavno in predvsem varno.

 

Avtošola Vezi, Ljubljana, vozniško dovoljenje kategorije A in kategorije B - povezave do naše strani:

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Vilharjeva cesta 27
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 437 71 17
Seznam fraz
vozniški izpit, vozniški izpit A kategorije, vozniški izpit B kategorije
ZEMLJEVID