Prodaja rabljenih vozil 

Prodaja rabljenih vozil je v zadnjih nekaj letih opazno narastla, saj se vse več posameznikov zaveda prednosti nakupa rabljenega vozila. Čeprav se mnogi še vedno znajdejo pred veliko dilemo – izbrati novo ali rabljeno vozilo, se je potrebno zavedati, da smo v drugem primeru deležni precej širšega izbora. Sam nakup je v obeh primerih lahko zelo stresen in če želimo prihraniti tako čas, kot tudi denar, je najbolje zaupati uveljavljenemu prodajalcu. Tudi če si želite točno določene znamke avtomobila, kot so Audi, Mercedes, Škoda ali Volkswagen, se še vedno lahko odločite za rabljenega. Menjava jeklenega konjička zagotovo ni ena izmed prelomnic v življenju, saj jih v povprečju menjamo vsakih 10 let, pa vendar si želimo skleniti kar se da dobro odločitev, ne glede na to, ali gre za povsem novo ali malo rabljeno vozilo, kot so tista iz ponudbe v salonu. V vsakem trenutku imamo na voljo 30 – 40 avtomobilov, med katerimi so tudi Audi, Mercedes, Škoda, Volkswagen in druge priljubljene blagovne znamke. Če vas pri izbiri vašega sanjskega jeklenega konjička ovira zgolj njegova cena, potem vam v nudimo idealno in cenovno ugodno rešitev. Našim strankam nudimo brezhibna, večinoma mlajša rabljena vozila višjega in srednjega cenovnega razreda, za katera vam zagotavljamo kakovost, zato smo prepričani, da boste v naši ponudbi našli svoj sanjski avtomobil.

Aktualna ponudba vseh rabljenih vozil je na voljo na spletu

Nabavljajo in nudijo izključno vozila z znano servisno zgodovino in s tem zagotovljenim stanjem prevoženih kilometrov. Vedno nabavljamo le od znanih, stalnih dobaviteljev, kot so mednarodne leasing korporacije. V kolikor se zanimate za nakup točno določene znamke vozila, kot je npr. Audi, si lahko ogledate ponudbo na naši spletni strani, prav tako pa boste oglase našli tudi na spletnem oglasniku Avto.net. Aktualna ponudba rabljenih vozil se iz dneva v dan spreminja, zato vam svetujemo, da jo vsak dan spremljate, saj boste tako hitreje našli znamko, ki jo iščete. Za vsa naša vozila, vključno z rabljenimi vozili Audi vam nudimo hitro, enostavno in ugodno uredimo financiranje, leasing ali kredit. Smo namreč pooblaščeni posredniki za sklepanje leasinga za SKB Leasing, Summit leasing in Gorenjska banka Leasing. Pooblaščeni smo tudi za ponudbo ugodnih hitrih kreditov banke Sberbank d.d., ki so, v primeru kreditne sposobnosti stranke, odobreni v nekaj urah. Od vašega Audi rabljenega vozila vas loči le še nekaj korakov, zato hitro pokukajte na našo spletno stran in si oglejte aktualno ponudbo.

Izbirajte med različnimi znamkami

Ali ste vedeli, da se rabljena vozila Audi, Škoda, Volkswagen in Mercedes prodajajo vse pogosteje kot novi jekleni konjički? V porastu je predvsem zanimanje za Audi A4, ki je za mnoge sanjski avto. Ker je rabljen cenovno ugodnejši od novega, se danes kupci veliko raje odločajo za prodajo rabljenih vozil. Čeprav niso vedno na voljo vsi modeli, barve in znamke, se bomo vedno potrudili, da boste pri nas dobili tisto, kar ste iskali, saj bomo z veseljem ugodili čisto vsaki vaši želji. V sodelovanju z AMZS vam v našem salonu nudimo storitve registracije, tehničnega pregleda, zavarovanja vozila ter vse druge storitve in opremo za varno in legalno uporabo vašega vozila, vključno z možnostjo nakupa cestne vinjete, kar pomeni, da lahko pri nas opravite vse na enem mestu.