Pnevmatike za avto na obrokePoceni zimske pnevmatike za avto na obroke

Ponudba za pnevmatike na obroke je odlična priložnost, da že tako poceni zimske pnevmatike kupite še ugodneje. Ta akcija zimskih pnevmatik je na voljo v podjetju Avto Jurič, zato si še pravočasno izberite pnevmatike za avto. Pred nakupom se splača dobro preveriti, kje imajo najcenejše zimske gume, saj lahko kar precej prihranite. Oglejte si ponudbo na naši spletni strani in se prepričajte, da je naša ponudba zelo ugodna, poleg tega pa lahko dobite pnevmatike na obroke - z Diners kartico. Gume za avto vam lahko dostavimo na dom, lahko pa jih tudi dvignete osebno - takrat e lahko dogovorimo tudi za montažo.


Pnevmatike na obroke s kartico Diners

Na spletni strani Avto Jurič lahko najdete poceni zimske pnevmatike različnih proizvajalcev, na primer avto gume (zimske) Debica, Nokian, Sava, Goodyear, Continental, Fulda itd. Ko najdete ustrezne pnevmatike za avto, izberete tudi način plačila. Omogočamo vam plačilo po povzetju, po predračunu na TRR, plačilo na sedežu podjetja ob prevzemu, imetnikom kartice Diners pa omogočamo, da že tako poceni zimske pnevmatike plačajo na več obrokov. V tem primeru se morate oglasiti pri nas, da uredimo vse potrebno. Če se odločite za pnevmatike na obroke, lahko izbirate med 3 obroki pri zneskih do 500 evrov in 6 obroki pri zneskih nad 500 evrov. S takšno akcijo zimskih pnevmatik lahko svoje pnevmatike za avto plačali še z večjo lahkoto.

Pogoji plačila pri nakupu pnevmatik na obroke

Poleg tega, da naše poceni zimske pnevmatike lahko plačate po povzetju ali jih prevzamete na sedežu podjetja Avto Jurič, se lahko odločite tudi za to, da jih boste plačali v 3 oziroma 6 obrokih. Pri tem so zaradi zamika plačila cene višje od 6 do devet odstotkov, poleg tega pa lahko pnevmatike na obroke prevzamete le na sedežu podjetja. Če se odločite za to, da vam jih pripeljemo na dom, je dostava brezplačna, če kupite vsaj štiri pnevmatike za avto in štiri platišča, sicer so stroški dostave 4 evre.

Avto Jurič | Poceni zimske pnevmatike za avto na obroke