Si želite poceni letalske vozovnice? Najcenejše letalske karte v turistični agenciji Aviatic

 

Poceni letalske vozovnice ni poceni letalski prevozniki so vam na voljo v turistični agenciji Aviatic, ki vam nudi:

  • najcenejše letalske karte,
  • turistične aranžmaje in križarjenja,
  • hotelske namestitve,
  • izposojo vozil,
  • transferje v tujini in v Sloveniji ter
  • organizacijo sestavnkov in kongresov.


Cena letalskih vozovnic je pri Aciaticu ugodna, je pa pomembno upoštevati nekaj nasvetov, če želite kupiti najcenejše letalske karte.

 

Poceni letalske vozovnice


Kako dobiti najcenejše letalske karte?

Poceni letalske vozovnice vam nudimo pri Aviaticu, pri čemer pa je pomembno povedati, da je za najcenejše letalske karte včasih potrebnega malo raziskovanja. Vedeti moramo, da najbližje letališče ne nudi nujno najbolj poceni letalske vozovnice, zato poglejte za alternativnimi letališči, do katerih so organizirani avtobusni prevozi ali pa imajo železniške povezave. V kolikor vam služba to dopušča, razmislite o dopustu izven dopustniških poletnih mescev, praznikov in šolskih počitnic, ko je cena letalskih vozovnic občutno nižja. Poceni letalske vozovnice so vam na voljo tudi ob izbiri first minute letalskih kart, pri čemer pa morate biti občutno bolj fleksibilni glede datuma odhoda in prihoda. Če ste fleksibilni, je tako cena letalskih vozovnic lahko občutno nižja, dopust pa enako kvaliteten in atraktiven.

 


Cena letalskih vozovnic ugodnejša pri nizkocenovnih letih

Prodaja letalskih kart poteka preko spleta, telefona ali osebno na prodajnem mestu. Pri nizkocenovnih prevoznikih imate resda cenejšo ceno letalskih vozovnic, morate pa biti pozorni na to, da vas pot pri teh ponudnikih kljub temu lahko stane več, saj je pri njih običajno potrebno doplačati za prtljago ali druge dodatne stroške leta. Nizkocenovniki običajno koristijo sekundarna manjša letališča, od katerih je pot do vaše destinacije morda daljša, kar tudi lahko podraži stroške. Poceni letalske vozovnice vam pomagamo izbrati pri Aviaticu, kjer so vam na voljo poceni letalski prevozniki in pogosto akcija letalske karte Brnik. Izberite poceni letalske vozovnice in bodite pozorni – akcija letalske karte je pri nas pogosta ugodnost zvestih strank.

 

Aviatic | Poceni letalske vozovnice za vsakogar

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Aviatic d.o.o.
Naslov
Šmartinska 130
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
tel:
+386 1 5208 170
fax:
+386 1 5208 177
Seznam fraz
poceni letalske vozovnice, cena letalskih vozovnic, najcenejše letalske karte
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA