Poceni letalske karte so tiste, ki jih rezerviramo takoj ob objavi datuma leta

Kako do poceni letalske karte, se ponavadi vprašamo že v začetku načrtovanja našega dopusta v oddaljenem kraju. Cene letalskih vozovnic se namreč dnevno spreminjajo, ko naletimo na ugodno ponudbo, pa je ta pogosto oddana, še preden utegnemo rezervirati let. Kljub vsemu lahko z malce potrpljenja in nekaj truda pridemo do poceni letalske karte.
Najboljši čas za nakup poceni letalske karte je takrat, ko se te sprostijo oz. ko se objavi datum leta. Zato je najbolje, da rezervacijo opravimo dovolj zgodaj. To ne pomeni en dan ali teden, pač pa vsaj mesec dni pred odhodom. V praksi se je namreč pokazalo, da so letalske karte, rezervirane več kot mesec dni vnaprej, ugodnejše od tistih, ki bi jih kupili tik pred zdajci. Tudi last minute letalske vozovnice so sicer lahko zelo ugodne, vendar pa v splošnem velja, da je dovolj zgodnja rezervacija letalske vozovnice najboljša rešitev.

Do ugodne cene letalskih vozovnic z last minute ponudbo

Za najbolj poceni naj bi veljale last minute letalske karte, zlasti če jih kupimo kar na letališču tik pred odhodom oziroma če določen cilj rezerviramo v trenutku, ko se odločimo za oddih od vsakodnevnih naporov. Last minute letalske vozovnice je možno dobiti le pri čarterskih ponudnikih letov. Ko ti razprodajo večino sedežev na letalu, namreč običajno znižajo ceno preostalih prostih sedežev. Tako lahko z nakupom last minute letalske vozovnice tudi izjemno veliko prihranimo. Če ste dovolj prilagodljivi za rezervacije v zadnjem trenutku, potem je last minute ponudba za letalske vozovnice čarterskih prevoznikov kot nalašč za vas.
Poleg časa nakupa, letalske družbe in sezone na oblikovanje cene letalskih vozovnic seveda vpliva tudi destinacija, v katero ste namenjeni. Letalske vozovnice Evropa-ZDA so na primer občutno cenejše od letalske karte Evropa-Avstralija.

Cene letalskih vozovnic

Do ugodne cene letalskih vozovnic s pomočjo spletnega iskalnika

Za iskanje poceni letalske karte je najbolj preprosto uporabiti iskalnik za letalske vozovnice, ki vam omogoča iskanje po različnih letalskih družbah. Nekateri portali omogočajo tudi primerjavo cene letalskih vozovnic na različnih iskalnikih.
Naš iskalnik za letalske karte vam bo hitro in enostavno poiskal poceni letalske karte, ne glede na to, ali je vaša destinacija Avstralija, Amerika ali Azija. Vse, kar morate storiti, je v iskalnik vnesti destinacijo, datum odhoda in prihoda ter vrsto poleta. Nato pa med ponudniki le še izberete pravo letalsko družbo, termin in seveda ceno.

Aviatic d.o.o. | Ugoden nakup letalskih kart - povezave do naše spletne strani: