Pošlji povpraševanje

Odprli smo nov razstavni prostor – čudoviti jedilniški stoli in mize

Decembra smo odprli nov razstavni prostor, kjer smo na ogled postavili vse naše programe in izdelke iz kakovostnega masivnega lesa. Med njimi so tudi jedilni stoli in jedilniške mize – ponujamo pestro izbiro vsega, kar potrebuje vaš gostinski obrat ali domača jedilnica. Stoli so izdelani iz masivnega bukovega ali hrastovega lesa, jedilniške mize pa iz masivnega hrastovega lesa. Naša pestra ponudba vas zagotovo ne bo razočarala!

Razstavni prostor smo odprli za naše partnerje in kupce, z namenom, da si od blizu ogledajo vse naše izdelke in preverijo njihovo kakovost in brezhiben dizajn. Razstavni prostor se nahaja na našem naslovu Na žago 6 v Straži in je zaprtega tipa (ne gre za maloprodajni salon), zato se je za ogled potrebno predhodno dogovoriti. Za termin lahko pokličete na telefonsko številko 07 308 49 50.

Jedilni stoli in jedilniške mize

Najboljši jedilniški stoli – vrhunska oprema za lokal ali jedilnico

V razstavnem prostoru si boste lahko v živo ogledali vrhunske jedilniške stole in jedilniške mize Artles. Jedilni stoli so na voljo z oblazinjenim ali neoblazinjenim sediščem in so v celoti izdelani iz masivnega lesa. Ko se jih boste dotaknili, boste v lesu začutili pristen stik z naravo.

Z našimi jedilnimi stoli lahko opremite svoj lokal ali gostinski obrat, primerni pa so tudi za domačo jedilnico. Njihov vrhunski dizajn bo dodal piko na i vsakemu prostoru. Poleg jedilniških stolov so na voljo tudi barski stoli, ki pričarajo prav posebno atmosfero.

Jedilniški stoli Artles so premazani z oljem za les najvišje kakovosti, ki stolom daje zaščito in podaljša njihovo življenjsko dobo. Vse naše jedilniške stole si lahko ogledate v našem razstavnem prostoru – lepo vabljeni!

Jedilni stoliJedilniške mize s stoli

Prekrasne jedilniške mize – brezčasna lepota brez primere

Za opremo jedilnice so poleg stolov nujno potrebne tudi mize. Jedilniške mize Artles so poglavje zase in ponos našega podjetja. Izdelane so iz masivnega hrastovega lesa, ki je za nameček še oljeno in voskano. To daje naravni toplini lesa dodano vrednost – les postane še lepši in še bolj zaščiten, s čimer se podaljša njegova življenjska doba.

Slovenske unikatne jedilniške mize Artles so rustikalnega videza. V prostor vnesejo prav posebno toplino in ga estetsko izjemno lepo dopolnijo. Namenjene so opremljanju gostinskih obratov, lokalov ter domačih gospodinjstev. Jedilniške mize lahko naročite v več dimenzijah in izbirate med različnimi modeli roba mizne plošče. Naše jedilniške mize imajo masivne ali kovinske noge. Na željo stranke lahko mizi dodamo podaljšek, ki pride prav, kadar dobimo obiske.

Vse jedilniške mize, ki so na voljo v našem programu, si lahko ogledate v našem novoodprtem razstavnem prostoru. Pokličite nas in se naročite za ogled že danes!

Jedilnica - stoli in mizeJedilni stoli po naročilu