Pošlji povpraševanje

Mize za jedilnico, jedilne mize po meri

Mize za jedilnico so ključni dodatek vsake jedilnice. Odločite se lahko za steklene, praktične okrogle ali pa raztegljive jedilne mize. Mize za jedilnico vam izdelamo po meri. Tako kot izdelamo kuhinje po naročilu, tako tudi jedilne mize! Mize za jedilnico Mobalpa so vrhunske kakovosti, dobavljive v različnih dimenzijah, funkcionirajo pa z udobjem, zatorej jih dopolnite s kvalitetnimi stoli za jedilnico.

Mize za jedilnico
Iščete mize za jedilnico primanjkuje pa vam prostora? Izberite si raztegljive mize. Mize za jedilnico združene z sodobno estetiko in funkcionalnostjo so steklene jedilne mize, ne odstopajo pa niti okrogle jedilne mize, ki so na voljo v različnih barvah.


Steklene jedilne mize

Steklene jedilne mize so elegantne in združujejo profesionalnost in visoko kakovost. Mize za jedilnico niso le namenjene prehranjevanju, ampak vsakdanjemu druženju, zatorej potrebujete mize za jedilnico, ki vam hkrati predstavljajo udobje in brezkompromisno zapeljivost, k čemur steklene jedilne mize stremijo. Okrogle jedilne mize so praktične in zasedejo malo prostora. Steklene jedilne mize so ponos jedilnice, vrhunski stoli za jedilnico pa to dejstvo le še dodatno potrdijo.


Okrogle jedilne mize

Okrogle jedilne mize so prava rešitev, če ste na tesnem z prostorom.
Mize za jedilnico včasih niso funkcionalne, okrogle jedilne mize pa tukaj ne predstavljajo težav in so nujna oprema vsake jedilnice, dobavljive v različnih dimenzijah in pestri paleti barv. Steklene jedilne mize pričarajo eleganco, okrogle jedilne mize pa prilagodljivo rešitev za vsako postavitev jedilnega prostora.


Raztegljive jedilne mize

Mize za jedilnico ob določenih priložnostih potrebujemo v širših dimenzijah, spet drugič v ožjih. Tukaj so prava rešitev raztegljive mize, ki se ob večjih obiskih zlahka raztegnejo in ob manjših zložijo. Mize za jedilnico so usklajene z stoli za jedilnico. Zložljivi stol je kot nalašč dopolnilno sredstvo raztegljive mize. Mize za jedilnico ustrežejo še tako zahtevnim željam, zatorej si izberite mize za jedilnico Mobalpa, ki so odsev predanosti naših strokovnjakov. Jedilne mize in stoli v ponudbi Mobalapa - oglejte si še ostale produkte kot so kuhinje po meri, pohištvo za dnevne sobe in kopalnice, kuhinjski delovni pulti itn.!


Zložljive mize za jedilnico, jedilne mize po meri Mobalpa, moderne kuhinje po naročilu in ostala ponudba:

  • Mize za jedilnico
  • Steklene jedilne mize
  • Okrogle jedilne mize
  • Raztegljive mize
  • Stoli za jedilnico
  • Zložljivi stol