Pošlji povpraševanje

Kuhinjski otok

Ali je bila kuhinja z otokom vedno kuhinja vaših sanj? Pri Mobalpa d.o.o. vam vaše sanje lahko uresničimo. Za kuhinjski otok je bistven le en pogoj, in sicer, da imate dovolj prostora. Če izpolnjujete ta pogoj, lahko kuhinjski otok postane vaš življenjski slog. Vas skrbi cena? Kuhinje Mobalpa so dosegljive po dostopnih cenah. Kuhinje z otokom so pri Mobalpa d.o.o. zasnovane tako, da optimizirajo vsako potrebo. Izbirate lahko med različnimi višinami, globinami in sistemi odpiranja, hkrati pa si lahko prilagodite kuhinjo vaši višini. Ko boste kuhinje z otokom enkrat preizkusili, se vam bo življenje bistveno poenostavilo.

Kuhinjski otok

Kuhinje z otokom vaše življenje naredijo lepše in preprostejše

Da, kuhinjski otok postaja v zadnjem času vse bolj priljubljen, saj nam dodatna delovna površina omogoča veliko prednosti. Več prostora za kuhanje, saj ne boste imeli več problemov kam zložiti vso posodo. Hkrati pa lahko ta prostor postane tudi prostor za druženje in zabavo. Kuhinja po meri tako postane družabni prostor, pri kuhanju pa lahko sodelujejo tudi ostali družinski člani, saj je prostora več kot dovolj. Kuhinja z otokom Mobalpa predvsem omogoča varnost in praktičnost. Pri varnosti skrbi za zaščito otrok, saj je izdelana tako, da varuje pred poškodbami, je brez ostrih robov in s prilagojenimi materiali. Elementi so zaščiteni z zaščitno aluminijasto podlogo. Sistemi odpiranja omogočajo enostavno in lažjo dostopnost do shranjene vsebine. Kuhinja z otokom bo postala prostor za nemoteno gibanje. Skratka, kuhinje z otokom Mobalpa so zelo varne in funkcionalne, zato si oglejte pestro ponudbo na naši spletni strani, kjer najdete tudi katalog kuhinj.

Kuhinja z otokom je prava odločitev - odločite se za kuhinjski otok

Če se odločate za kuhinjski otok, vam priporočamo, da si na naši spletni strani ogledate našo ponudbo. Pri nas so kuhinje z otokom zares raznolike, od različnih materialov, višin sistemov odpiranja in še in še. Prepričani smo, da boste našli kuhinjo, ki vas bo prepričala in v katero se boste zaljubili. Pri naših kuhinjah gre za francoski prestiž po dostopnih cenah. Oglejte si kataloge kuhinj ali se naročite na 3D izris kuhinje. Izris kuhinje priporočamo, saj je pomembno, da imamo v kuhinji dovolj prehodnega prostora hkrati pa tudi dovolj delovne površine. Ko si boste ogledali našo ponudbo, bo kuhinja z otokom postala kuhinja vaših sanj.