Pošlji povpraševanje

Kuhinjski delovni pulti iz različnih materialov

Kuhinjski pultiPri izbiri nove kuhinje so pulti za kuhinje precej pomemben del kuhinjskega pohištva, na katerega žal večina pozabi oziroma prepusti izbiro za konec. A kuhinjski pulti so zaradi svoje uporabnosti oziroma obremenjenosti eden najpomembnejših elementov vsake kuhinje, ne glede na to, ali je vaša kuhinja velika ali majhna ali pa gre za kuhinje z otokom. V podjetju Mobalpa so na voljo kuhinjski pulti iz različnih materialov, od laminata, stekla in lesa do nerjavečega jekla, mineralita in quartza. Oglasite se v našem salonu in pomagali vam bomo izbrati pravi kuhinjski delovni pult. Cena je odvisna od materiala, iz katerega so pulti za kuhinje izdelani.

Delovni pulti za kuhinje iz lesa in laminata

Pulti za kuhinje iz laminata so pri nas zelo pogosta izbira, saj je cena za tovrsten kuhinjski pult ugodna, laminat nudi zelo pestro izbiro barv in vzorcev, poleg tega pa je čiščenje in vzdrževanje zelo enostavno. Če ste pristaš naravnih materialov, vam bodo zanesljivo ugajali naši leseni kuhinjski pulti, ki so zelo primerni tudi za kuhinje z otokom. Ker je naraven les nekoliko bolj občutljiv kot umetni materiali, ga je treba občasno zaščititi s posebnimi premazi, a zanesljivo leseni pulti prinesejo košček narave v vašo kuhinjo.

Kuhinjski pulti iz stekla, inoxa, mineralita in quartza

Večina se med kuhinjskimi pulti odloča predvsem na podlagi videza, a je ravno tako pomembno, kakšni so pulti za kuhinje kar se tiče vzdrževanja in pa seveda vzdržljivosti. Med najbolj trpežne in za čiščenje enostavne delovne pulte zanesljivo spadajo pulti iz stekla, nerjavečega jekla, mineralita in quartza. Od izbire materiala za kuhinjski pult je odvisna tudi njegova cena, predvsem pa ima vsak izmed njih svoje prednosti in slabosti. Oglejte si našo ponudbo in se odločite, kateri kuhinjski pulti najbolj ustrezajo vašim željam. V naši pestri ponudbi boste zanesljivo našli pravi pult za svojo kuhinjo.