Pošlji povpraševanje

Pisarniški stol, ustvarjen za vaše udobje

Pisarniški stol se izbira previdno in preudarno. V službi preživimo veliko ur, zato je udobno in zdravo sedenje ključnega pomena. Brez dobrega pisarniškega stola si nakopljemo bolečine v križu, hrbtenici in vratu, smo utrujeni, razdraženi, neproduktivni ... Ergonomsko oblikovan pisarniški stol pa poskrbi za boljše počutje in s tem tudi za večjo produktivnost na delovnem mestu. Pomembno je, da ga prilagodimo svojemu telesu in teži, da nam naslon, trdota sedalne površine in naslonjalo za roke popolnoma ustrezajo. Za podjetja pa so pomembni tudi tako imenovani konferenčni stoli, kjer se zaposleni in poslovni partnerji zbirajo na sestankih, srečanjih, predavanjih. 2D - ambienti poskrbijo, da vsakdo najde svoj idealni računalniški stol, direktorski stol ali kateri drug pisarniški stol. Nudimo ogromno različnih modelov, barv, materialov in oblik.

Pisarniško pohištvo

Elementi kakovostnega pisarniškega stola

Pri izbiri pisarniškega stola je treba biti pozoren na nekaj glavnih značilnosti. Primeren stol ima ravno pravšnjo trdoto sedalne površine in je dovolj globok, ustrezati nam mora oprijem hrbtnega naslona, njegov naklon in oblika. Nadalje ni nepomembno tudi ali ima pisarniški stol naslonjala za roke ter ali so oblazinjena. Običajno so stoli v pisarnah in drugi računalniški stoli na vrtljivih nogah, to pa zato, ker so tako najbolj praktični za uporabo, ko moramo opravljati naloga na različnih straneh in okoli mize. Ker smo si ljudje med seboj zelo različni (velikost, teža, konstitucija) je zaželena funkcija pisarniškega stola njegova čim veča prilagodljivost. Tako ga lahko nastavimo, kot ustreza samo nam in kot se bomo najbolj počutili.

Posebno luksuzen direktorski stol

Najvišji status med pisarniškimi in računalniškimi stoli ima direktorski stol. Ta je najprestižnejši v svojem razredu - tako v velikosti kot v možnostih nastavitev in materialih. Direktorski stol je izdelan iz najkakovostnejših materialov, v večini primerov je tapeciran v usnje. Lahko izbirate med klasičnimi in modernimi oblikami, pa tudi med različnimi barvnimi kombinacijami. Ima veliko nastavitev za regulacijo pozicije, dobro je podprt tudi vratni del, naslonjala so obložena. Pri oblikovanju so dali poudarek najrazličnejšim detajlom, tako da je uporabniška izkušnja maksimalno prijetna.

direktorski pisarniški stol

Konferenčni stoli in večnamenski stoli

Konferenčni stoli so najrazličnejših modelov. Lahko so zložljivi, vrtljivi, lahko pa izberete celo fotelje in počivalnike. Izbira je odvisna predvsem od tega koliko jih potrebujete in kako pogosto. Ker se običajno uporabljajo v večjem številu je glavno vodila dobro razmerje med kakovostjo in ceno. Če vam je pomembno tudi njihovo skladiščenje in prenašanje, vsekakor izberite konferenčne stole, ki se pri spravljanju lahko nalagajo eden na drugega in tako prihranijo prostor. Če več stolov potrebujete v različnih sobah, priporočamo, da se odločite za večnamenske stole, ki so primerni za različne prostore in namene.

Na voljo tudi posebno udobna sedišča

Ni treba, da so pisarniški stoli zgolj sami sebi namen. Poskrbite, da se bodo stranke in ostali gostje počutili udobno od trenutka, ko vstopijo v vaše prostore. Za čakalnice, avle, odvetniške in direktorske pisarne so na voljo različni fotelji in sedežne garniture. Izberete lahko enosede ali večsede, vsi so zelo udobno oblazinjeni in ergonomsko oblikovani. Na ta način v prostor vnesete nekaj elegance, sproščenosti in prijetnega vzdušja. Notranja oprema poslovnih prostorov je del identitete podjetja in ji prav tako krepi ali pa klati ugled. Zato poskrbite, da bodo vaše pisarne res lepo urejene. Naš bogati program vam pri tem močno pomaga, za lažjo odločitev o opremi pa vam pripravimo tudi 2D in 3D računalniške izrise. Zaupajte podjetju, ki je specializirano za opremljanje poslovnih prostorov ter novo opremo, pisarniške in konferenčne stole, mize ter omarice naročite pri 2D - ambienti. Vaše delovno okolje se bo v hipu spremenilo v prijetnejši ambient, kjer se boste radi zadrževali.

udobno oblazinjen stol

VEČ O KVALITETNIH PISARNIŠKIH STOLIH PREBERITE TUKAJ