Pošlji povpraševanje

Najboljša ponudba stolov za vse vrste uporabnikov

Stoli za pisarne so si med seboj zelo različni. Izbirate lahko med različnimi modeli, velikostmi, barvami, materiali, mehanizmi ... Ne glede na zunanje karakteristike pa bi moral biti vsak dober pisarniški stol predvsem pisarniški stol za hrbtenico. Glavna naloga sedišča je prav ta, da nam nudi dobro oporo in omogoča pravilno sedenje. Ker na delovnem mestu preživimo vsaj 8 ur na dan, bi morali pisarniški stol izbirati nadvse premišljeno in brez kompromisov pri udobju.

Pisarniški stoli

Ne čakajte, da vas na primeren pisarniški stol za hrbtenico opozorijo boleča ramena, vrat in križ - moderni stoli, narejeni v skladu s standardi ergonomije, vas čakajo pri podjetju 2D Ambienti. Poskrbljeno je za pestro izbiro modelov, na voljo pa so dizajnersko dovršeni stoli tudi za najbolj zahtevne uporabnike.

Stoli za pisarne glede na namen

Ker je asortiman stolov tako obširen, smo jih za lažjo izbiro razdelili v nekaj osnovnih kategorij. Glede na namen uporabe ločimo:

Direktorske stole

Direktorski pisarniški stol

Operativne stole

Operativni pisarniški stol

Konferenčne stole

Kvalitetni konferenčni stoli

Večnamenske stole

Večnamenski stoli za sedenje

Stole za proizvodnjo

Udobni stoli za proizvodnjo

Sedežne garnitureSedežne garniture - fotelj

Opremite lahko torej celotno pisarno, vključno s čakalnicami, konferenčnimi sobami in drugimi specifičnimi prostori. Seveda smo pravi naslov tudi, ko si urejate domačo pisarno ali delovni kotiček.

Izjemni direktorski stoli

Med vsemi stoli za pisarne je direktorski stol tisti najbolj prestižen. Gre za pisarniški stol za ugledne zaposlene, ki zahtevajo najboljšo kvaliteto in želijo že v ob vstopu v pisarno dati vtis mogočnosti, spoštovanja in strokovnosti. Direktorski stoli so izdelani iz daleč najkakovostnejših materialov in imajo največ nastavitev za sedenje. Nudijo odlično podporo vse delom telesa, hkrati pa so prefinjene oblike s poudarjenimi detajli. Lahko so različnih oblik in barvnih kombinacij. Najbolj priljubljeni so v usnje oblečeni direktorski stoli, na voljo so tako klasični kot zelo moderni. Stoli imajo zanesljive mehanizme, ki bodo brezhibno delovali še vrsto let.

Pisarniški stoli za delo za računalnikom

Vsak delavec si zasluži dober pisarniški stol. Pravzaprav je to njegova pravica. Samo primerni stoli za pisarne zagotavljajo zdravo delovno okolje. Če želimo motivirane zaposlene, ki se dobro počutijo in so visoko produktivni, potem na prvem mestu potrebujejo moderen stol, ki bo poskrbel za njihovo udobje. Ni treba, da je zato vizualno neprivlačen. Naši stoli za pisarne so stilsko dovršeni in se prilegajo sodobnemu pohištvu različnih stilov. Z veliko izbiro modelov, barv in materialov poskrbimo, da bo zadovoljen vsak uporabnik.

Vrtljivi pisarniški stoli

Poleg stolov prodajamo tudi drugo pisarniško pohištvo: mize, omarice, dodatke, steklene predelne stene ... Pri načrtovanju vam bomo pomagali s 3D računalniškim izrisom, da si boste natančno predstavljali končno razporeditev elementov in sam ambient. Če razmišljate o prenovi pisarne ali pa ustvarjate novo, se obrnite na nas, saj smo polni strokovnih nasvetov. Seveda to velja tudi ob nakupu posameznih kosov, na primer novih stolov za pisarne.

Pisarniški stoli za zdravo hrbtenico >>

Potrebe konferenčnih sob, dvoran in čakalnic

Čeprav ob besedni zvezi "stoli za pisarne" najprej pomislimo na operativne vrtljive stole za zaposlene, pa vsaka pisarna potrebuje tudi druge vrste stolov. V prvi vrsti so to stoli za stranke in goste. Tudi čakalnice in avle morajo biti lepo opremljene, tam si lahko namesto klasičnih stolov privoščite kar kak fotelj ali sedežno garnituro. Večje pisarne potrebujejo tudi konferenčne stole za razna srečanja, predavanja sestanke ... Ti so lahko bolj preprosti, tudi zložljivi, vsekakor pa to ne pomeni, da ni treba pomisliti na udobje sedečega, če bo na sedišče priklenjen tudi več ur. Lahko se odločite tudi za nabavo večnamenskih stolov, ki jih potem lahko uporabljate v več prostorih, glede na dnevne potrebe. Pri teh stolih je priporočljivo, da se nalagajo eden na drugega za lažje prenašanje in shranjevanje.