Pošlji povpraševanje

Konferenčni stoli in stoli za obiskovalce

Konferenčni stoli so več kot le preprosti sedeži, saj na nek način predstavljajo del podjetja, o katerem mnenje si stranke in poslovni partnerji izdelajo tudi na podlagi njegove notranje opreme in dizajna.  Po videzu in funkcionalnosti skrbijo za optimalno ergonomsko in sproščeno pogovorno klimo. Njihove anatomsko oblikovane sedežne površine in kvalitetna oblazinjenja omogočajo prijetno dolgotrajno sedenje in dobro počutje, zato je pomembno, da jih nadvse skrbno izberemo.

Konferenčni stoli za sejne sobe

Lastnosti konferenčnih stolov

Prednost konferenčnih stolov je, da so enostavni, lahki ter, tako v javnih prostorih kot doma, vsestransko uporabni. Nekateri so celo naložljivi, drugi pa zložljivi, kar omogoča, da jih po uporabi preprosto pospravimo, ob enem pa se tudi zlahka razložijo in nam tako prihranijo čas pri pripravi prostorov. Če nam služijo kot stoli za obiskovalce, jih lahko uporabljamo tudi samostojno, med tem ko moramo pri izbiri konferenčnih stolov upoštevati, da se morata njihova oblika in material čim bolje ujemati s konferenčno mizo ob kateri bodo stali. Najbolj primerno je, da konferenčno mizo kupujemo istočasno s stoli, saj bomo tako dosegli največje ujemanje.

Zlasti za opremo večjih prostorov, predavalnic ali prostorov za predstavitve in druge prireditve, so primerni tisti z možnostjo nalaganja, saj je funkcionalnost v teh primerih zelo pomembna. Takšne stole lahko drug na drugega zložimo praktično do stropa prostora za shranjevanje ter tako prihranimo dragocen prostor.

Vrste konferenčnih stolov

Pri oblazinjenih konferenčnih stolih, kot tudi stolih s sedežno školjko iz umetne mase lahko glede na priliko in namen uporabe izbiramo med več različicami, v nič koliko elegantnih barvnih odtenkih. Stoli za obiskovalce, ki bodo stali v majhni predsobi ali veliki veži, se morajo po videzu ravno tako ujemati s prostorom kot tisti v delovnih sobah poslovodstva. V ta namen so lahko primerni tako leseni in usnjeni konferenčni stoli,  kakor tisti s prevleko iz blaga ali umetnega usnja.

Kot rečeno, imamo na izbiro najrazličnejše konferenčne stole. Od zložljivih in vrtljivih pa vse do foteljev in počivalnikov. Ker so običajno potrebni v večjem številu je pri tej vrsti sedežev pomembno tudi optimalno razmerje med kakovostjo in ceno.

Kvalitetni konferenčni stoli za sejne sobe

Usnjeni konferenčni stoli

Zadovoljstvo uporabnika je tudi zadovoljstvo proizvajalca

2D – ambienti d.o.o. je podjetje s sodobnim načinom razmišljanja in poslovanja. Njihova osnovna dejavnost je opremljanje poslovnih prostorov, uredili pa so tudi marsikateri stanovanjski in turistični objekt.

Njihov cilj je ustvariti delovno in bivalno okolje po meri človeka, ki združuje praktičnost, funkcionalnost in moderen design, ki nikakor ni le samemu sebi namen, temveč mora biti premišljeno prepleten z vsemi elementi sodobne ergonomije.

Podjetje pri sodelovanju s poslovnimi partnerji nenehno posodablja in nadgrajuje svojo ponudbo. Posebno pozornost posveča kakovosti izdelkov in uporabljenih materialov, saj se njegovi zaposleni zavedajo, da je to tudi v prihodnje eden izmed temeljev za uspešno poslovanje.

Svojim strankam nudi brezplačen obisk in svetovanje, za lažjo odločitev o nakupu pohištva pa jim njihovi strokovnjaki izdelajo tudi 2d in 3d računalniške izrise ambientov.

V njihovi ponudbi med drugim najdemo najbolj klasične konferenčne stole Stella, ki so primerni za različne prostore in postavitve. Njihovo ogrodje je kovinsko, črno ali  kromirano, sedež in naslon pa sta lahko plastična, lesena (vezana plošča bukev natur) ali tapecirana. Stol ima možnost dodatnih ročnih opiral ter preklopne pisalne mizice. Uporabni so tudi kot večsedi za čakalnice, predavalnice ipd.

Konferenčni stoli Arka spadajo v srednji razred tovrstnih stolov. Gre za konferenčni stol s kromiranim ali črnim ogrodjem, z ročnimi opirali ali brez, sedež je vedno tapeciran, naslon pa lahko tudi v mreži-črne barve.

Stoli Class so idealni predstavniki modernega konferenčnega stola. Odlikuje jih čvrsto kovinsko kromirano ogrodje. Njihova osnovna izvedba je tapecirana, obstaja pa tudi možnost številnih  kombinacij. Njihovi sedeži so lahko  PP, naslon pa tapeciran, v beli ali črni mreži oz. iz PP, v različnih barvah in barvnih kombinacijah, kot so sivo-zelena, črna, vinsko rdeča, modra in bela.