Pošlji povpraševanje

Pisarniško pohištvo za tiste, ki zahtevajo več

Pisarniško pohištvo obsega zelo širok spekter opreme, ki je podrejena predvsem funkcionalnosti in praktičnosti. Ob lepših predmetih običajno pomislimo, da bo na račun estetike trpelo udobje, a ni vedno tako. Še kako je mogoče, da si pohištvo za pisarno izberete po modernih standardih, z izbranim dizajnom in detajli, a prav tako v skladu z merili o zdravju in prijetnem počutju. Kakovostni materiali, lepe obloge, natančna izdelava in sodobno oblikovanje poskrbijo za luksuzno pisarniško pohištvo, v katerem boste nadvse radi delali in se tudi družili. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo raznoliko pisarniško pohištvo, ki ustreza različnim slogom in zahtevam. Pri načrtovanju novih pisarn vam z veseljem pomagamo s svojim bogatim znanjem in izkušnjami.

pisarniško pohištvo

Izberite luksuzno pisarniško pohištvo

Ni treba, da so pisarne dolgočasne, turobne, brezbarvne in brez karakterja. V podjetju 2D - ambienti zagovarjamo ravno nasprotno. Drznite si stopiti iz povprečja in si uredite izjemno pisarno, ki bo imela edinstveno, luksuzno pisarniško pohištvo. Poslovni prostori so del identitete podjetja in prav tako gradijo njegov ugled. S skrbno izbranim pohištvom za pisarno bodo stranke in poslovni partnerji nemudoma dobili boljši vtis o vas, bolje pa se bodo počutili tudi zaposleni. Na delu danes preživimo že skoraj polovico dneva, zato naj bodo pisarne udobne, praktične in tudi estetsko dovršene, da se med pisarniškim pohištvom dobro počutimo. Dobro delovno okolje zagotovo tudi pripomore k produktivnosti in deluje nadvse spodbudno. V našem podjetju se trudimo, da se kar najbolj prilagodimo posameznikom ter ustvarjamo osebna delovna mesta, kjer ste sproščeni in imate vse pri roki. Vse od sedenja na dobrem pisarniškem stolu pa do omaric za arhiviranje, naj bo izbrano z okusom in vedno tudi z zahtevo po visoki kakovosti.

Bogata ponudba stolov za pisarno in druge prostore

Za udobje na delovnem mestu v prvi vrsti poskrbi dober pisarniški stol. Ta mora biti udoben, omogoča naravno držo in zagotavlja dobro oporo, moderen videz je samo še pika na i. Ker smo si ljudje različni po okusu, velikosti in teži, je najbolj pomembno, da se stol za pisarno lahko prilagodi, nastavi po želji. Le tako hrbtenica ne bo trpela. Večina stolov za pisarno je vrtljivih, saj smo tako pri delu in gibanju med nalogami najbolj fleksibilni. Posebna kategorija so direktorski stoli, ki spadajo v najprestižnejši razred luksuznega pisarniškega pohištva in iz najkakovostnejših materialov, pa tudi največ nastavitev za regulacijo sedenja. So prefinjenih oblik s poudarkom na detajlih, običajno tapecirani v usnje. Tudi klasični operativni stoli so lahko še kako udobni ter omogočajo zdravo sedenje. Na voljo so v številnih modelih in barvah, da ustrezajo širokem spektru strank. Za konferenčne sobe se običajno uporabijo bolj enostavni stoli, ki se jih da tudi zložiti eden na drugega (za potrebe shranjevanja), v čakalnicah in avlah pa si lahko privoščite bolj udobno pohištvo, na primer mehke zofe in sedežne garniture. Stoli za pisarno so lahko tudi večnamenski in jih lahko uporabite za več prostorov.

                  direktorski pisarniški stolusnjen konferenčni stol

Enostavna ureditev pisarne s predelnimi stenami

V velikih pisarnah z odprtim delovnim prostorom so najbolj zaželeno pohištvo za pisarno lahke predelne stene, s katerimi se hitro in preprosto uredijo delovni kotički. Odlikuje jih vrhunska kakovost izdelave in sodoben dizajn. Na voljo je več različic predelnih sten: polne predelne stene, delno zastekljene, v celoti zastekljene, z lesenim polnilom, premične oz. zložljive. Imajo visoko stopnjo zvočne izolativnosti in zato omogočajo primerno delovno okolje za vsakega zaposlenega. Pobrskajte tudi med ostalim pisarniškim pohištvom in se prepričajte o naši odlični ponudbi. Poskrbimo za pisarne klicnih centrov, recepcije, opremimo prostore z elektro dvižnimi mizami ali večnamenskimi mizami ... Vse naše pohištvo za pisarne je iz kakovostnih materialov, ki imajo dolgo življenjsko dobo in obljubljajo leta netežavnega delovanja.

VEČ O PISARNIŠKIH STOLIH PREBERITE TUKAJ