Tiskanje koledarjev


Ponujamo vam tiskanje koledarjev v različnih dimenzijah in za različne namene, tako lahko naročite klasične koledarje, tridelne koledarje, kot tudi žepne koledarje. Posebej priljubljeni so stenski koledarji. Nudimo vam enolistne, večlistne ali pa tridelne stenske koledarje, ki so lahko odlično poslovno darilo. Tiskanje koledarjev pa ni edina storitev, ki vam je na voljo za podjetja, Tiskarna Present vam nudi tudi pestro ponudbo za tiskanje letakov, tiskanje vabil, tiskanje brošur, tiskanje kuvert in tisk vizitk. Najprimernejši papir za tiskanje koledarjev je 135g mat premazni. Za tiskanje žepnih koledarjev priporočamo plastifikacijo. Ko je koledar oblikovalsko končan, nujno preverite števila dni v mesecu in če so dnevi v mesecu postavljeni na prave dneve v tednu, saj ne žimo to, ko je tiskanje koledarjev že končano.

Tiskanje knjige in papir za tiskanje


Tiskarna Present vam ponuja tudi možnost za tiskanje knjige, lahko je knjiga z barvnimi fotografijami ali zgolj z besedilom. Tiskarna Present vam bo z veseljem prisluhnila in ustregla vašim željam. Eden od najprimernejših papirjev za tiskanje knjige je 115 gramov težki biomat papir. Gre za papir, katerega kvaliteta je odlična, saj se skozi ne vidi slik ali teksta, hkrati pa je cenovno ugoden. Če si želite ogledati tiskanje knjige in sodelovati, da bo naslovnica res brezhibna in fotografije natisnjene kvalitetno, vam tiskarna Present pušča odprta vrata. Za zahtevnejša tiskana dela, kot je tiskanje knjige vam izdelamo poizkusne odtise, kar je pa možno tudi za tiskanje plakatov.

Tiskanje knjige - vrsta tiska


Tiskanje knjige je možno tiskati na digitalni tisk ali pa offset tisk, cenovno pa se vam splača tiskati na offset tisk, če tiskate več kot 150 izvodov. Tudi pri drugih naših storitvah, kot so tiskanje letakov, tiskanje vabil, tisk vizitk, tiskanje brošur, tiskanje koledarjev, vam za manj kot 150 izvodov priporočamo digitalni tisk, za več pa offset tisk.

Tiskanje letakov, tiskanje vabil - več:

Tiskarna Present d.o.o. | Tiskanje koledarjev, tiskanje knjige, povezava do naše spletne strani: