Digitalni tisk plakatov

 

Digitalni tisk in oblikovanje plakatovOglaševanje izdelkov in storitev postaja vse pomembnejše, s tem pa vse bolj pomembni postajajo tudi plakati in tako narašča tudi priljubljenost digitalnega tiska plakatov.
Digitalni tisk je tehnika tiska, ki je zelo podobna tiskanju tiskalnikov osebnih računalnikov, vendar lahko s profesionalnimi stroji ustvarimo večjo kvaliteto in obstojnost natisnjenega, hkrati pa lahko tiskamo na večje površine in na različne materiale, kar nam pri digitalnem tiskanju plakatov pride še kako prav. Tiska se neposredno iz datoteke, kar pomeni, da predhodna montaža filma in izdelava tiskarske plošče ni potrebna.
V naši tiskarni digitalni tisk plakatov izvajamo tako na papir oz. katron, kot tudi na druge materiale - aluminij, forex in pleksi. Izvajamo tudi digitalni tisk jumbo plakatov in transparentov. Ponujamo vam cenovno ugodno digitalnih tiskanje plakatov.
Zraven digitalnega tiska plakatov, v naši tiskarni ponujamo tudi digitalni tisk vizitk, tisk promocijskega oz. reklamnega materiala in celo tisk nalepk za avte. Ponujamo vam poceni digitalni tisk, visoke kvalitete in obstojnosti.

 

Več na naši spleteni strani http://www.tisk-gtokosir.si/.

 

Tiskarna digitalnega tiska

 

Tiskanje v tiskarni KoširV naši tiskarni digitalnega tiska vam lahko pomagamo tudi z grafičnim in produktnim oblikovanjem digitalnega tiska plakatov. Ker imamo v tiskarni na razpolago veliko paleto strokovnega znanja, opremljeni pa smo tudi s svežimi idejami, vam lahko pomagamo do izdelka, ki bo atraktiven in privlačen, vi pa boste z digitalnim tiskom naše tiskarne tako izjemno zadovoljni.
Pri nas vam ponujamo poceni digitalni tisk, visoke obstojnosti in kvalitete. Ker se naša tiskarna lahko pohvali s kvalitetno in moderno opremo, vam lahko zagotovimo še kvalitetnejši digitalni tisk. Prilagajamo se novostim na trgu in dosledno upoštevamo želje strank. Delo poteka na Mac in PC platformah. Ker smo mnenja, da je potrebno bistvo povedati na čim bolj enostaven način, se pri nas držimo načela »manj je več« in tako poskušamo poiskati enostavno rešitev, ki bo natisnjena izražala elegantnost in modernost.
Pri nas lahko zmeraj pričakujete nasmejano in inovativno ekipo, željno novih izzivov. Z veseljem vam bomo pomagali odgovoriti na vprašanja, v primeru dvomov pa vam bomo pomagali z nasveti. Naša široka ponudba omogoča tudi klasičen tisk in slepi tisk.

 

VAS ZANIMA VEČ O NAŠI TISKARNI?

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Grafika, trgovina, oblikovanje Kranj
Naslov
Zgornje Bitnje 277
4209 Žabnica
Spletna stran
E-pošta
04 2315630
Seznam fraz
Digitalni tisk plakatov, tiskarna digitalni tisk
ZEMLJEVID