Zimski vrt za teraso ali balkon izdelan po meri

Zimski vrt je odlična rešitev, če želite v stanovanje spustiti več svetlobe in če želite pridobiti dodatni prostor za bivanje. Ste v dilemi kakšen zimski stekleni vrt si želite? Oglejte si našo galerijo fotografij, morda bo vaša odločitev lažja. Lahko si omislite zimski vrt na balkonu, ali pa zasteklitev terase. Ne glede na dimenzije, bomo poskrbeli, da bo vaš zimski stekleni vrt izdelan hitro, kvalitetno in iz vrhunskih materialov.

Zimski vrt je odličen prostor za sprostitev skozi celo leto, v soncu in snegu. Če ne morete skočiti v naravo tolikokrat kot bi si želeli, boste s pomočjo zimskega vrta spustili naravo v stanovanje. Velike steklene površine so pomemben vir toplote, ki pa so lahko tudi veliki porabniki, če je izdelava slaba, ali če so uporabljeni nekvalitetni materiali.

V steklarstvu Omanovič uporabljamo prašno barvane aluminijaste profile in stekla, ki omogočajo toplotno prevodnost do Ug=0,6W/m2K. Na željo vam izdelamo dvojna ali trojna drsna vrata in fiksno steno dimenzij, ki jo prilagodimo razpoložljivemu prostoru. Poleg drsnih, si lahko omislite dvižno drsna, zložljiva oziroma harmonika, ali pa nagibno drsna vrata.

Zimski vrt za teraso ali balkon vam bo služil kot igralnica, jedilnica, podaljšek dnevne sobe, ali pa kot rastlinjak.