Pošlji povpraševanje

Steklena drsna vrata po meri | Notranja ali zunanja steklena drsna vrata

Steklena drsna vrata so dobrodošla pridobitev za vsako stanovanje in za poslovni prostor. Sodobna gradnja vključuje veliko stekla, saj želijo arhitekti doseči svetle, zračne in odprte prostore, za kar je steklo zagotovo najbolj primerno. Danes lahko najdete notranja in zunanja drsna vrata povsod – v salonih, trgovinah, hotelih, zdravstvenih ustanovah, bankah, poštah in drugod ter seveda v stanovanjih, kar je razmeroma nova izbira notranjih opremljevalcev.

Steklena drsna vrata po meri izdelujemo tudi v steklarstvu Omanovič, pri tem pa uporabljamo kakovostno steklo ter vodila in okovja priznanih proizvajalcev (Minusco, Metalglas, Geze, Dorma…). Ta so običajno vgrajena na zgornji strani steklenih drsnih vrat, da ne motijo prehoda. Okovja in vodila igrajo odločilno vlogo pri življenjski dobi, tako za notranja, kot za zunanja steklena drsna vrata, zato morajo biti primerna glede na njihovo velikost in konstrukcijo, predvsem pa glede na njihovo težo.

Steklena drsna vrata, kljub temu da je steklo transparentno, še vedno služijo svojemu namenu. To pomeni, da razmejujejo prostore in ločujejo notranjost od zunanjosti. Če se želite ubraniti pogledov in kljub steklu ohraniti dobršno mero intime, lahko steklena drsna vrata po meri graviramo, peskamo, izdelamo nanje poslikave, ali uporabimo mat steklo.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo, da pa boste dobili predstavo kako so notranja in zunanja steklena drsna vrata videti, si oglejte našo galerijo fotografij, kjer boste dobili zanimive ideje o izvedbi.