Pošlji povpraševanje

Dimniki Schiedel so najprimernejši, kjer je teža faktor

Dimnike Schiedel vam toplo priporočamo, ko je potrebna sanacija dimnika. To so montažni dimniki, zato je njihova montaža zelo enostavna, saj jih lepo sestavljamo. DimnikiSchiedel so trislojni inox dimniki, torej so izolirani dimniki. Prednost je v tem, da jih zaradi izoliranosti lahko postavite zunaj. To lahko storite tudi zato, ker so to nerjaveči dimniki. Inox cevi za dimnik so lahke. Zato je te cevi za dimnik zelo lahko prepeljati, prenašati in montirati.

Dimniki Jeremias so zaradi prednosti zmagovalci med dimniki

izdelava dimnikaČe ste se odločili, da grelno telo postavite tam, kjer ga do zdaj še ni bilo, boste hitro prišli do vprašanja: kaj pa dimnik? Ne belite si glave! Če se boste odločili za dimnik Schiedel, težav ne bo. Gre za nerjaveči dimnik, ki ga lahko postavite zunaj ali notri. Zaradi majhne teže ga lahko postavite tudi v eno višjih nadstropij, saj so cevi za dimnik zelo lahke. Te nerjaveče dimnike je mogoče pritrjevati s posebnimi stenskimi nosilci - zelo podobno, kot pritrjujemo vertikalno odtočno cev za meteorno vodo na fasado hiše. Tam kjer ta nerjaveči dimnik predre streho, pa enostavno montiramo dimniško obrobo. Z dimnikiSchiedel je vse skupaj zelo enostavno in hitro.

TROSLOJNI DIMNIKI SCHIEDEL TUKAJ

Cevi za dimnik še nikoli poprej niso bile tako lahke

dimnikiTeža inox dimnikov je res nepremagljiva. A to je le eden od argumentov, ki priča za nakup tega nerjavečega dimnika. Pločevina cevi za dimnik v debelino meri le pol milimetra, a kljub temu zdrži temperature do 600 stopinj Celzija. Njihova življenjska doba pa je zelo dolga. Gre za izolirani dimnik, kar pomeni, da ne boste imeli težav s kondenzom ne glede na to, kam ga boste postavili. Če ste še vedno v dvomih ali soSchiedel dimniki pravi za vas, vas vabimo, da se oglasite pri nas, kjer vam bodo naši svetovalci o teh vrhunskih proizvodih nudili več informacij in opravili potrebne izračune, da boste ugotovili, katere komponente potrebujete in kaj to predstavlja s cenovnega vidika. Naj pa že zdaj povemo, da so inox dimniki cenovno zelo ugodni.