Male čistilne naprave: nakup male čistilne naprave brez elektrike se izplača

Male čistilne naprave so namenjene čiščenju odpadnih voda iz gospodinjstev, stanovanjskih blokov, manjših gostinskih in gospodarskih objektov itd. Namenjene so uporabi na področjih, kjer javna kanalizacija ni urejena. Male biološke čistilne naprave omogočajo učinkovito čiščenje odpadnih voda iz kopalnic in stranišč, pomivalnih in pralnih strojev. V naši ponudbi lahko najdete čistilne naprave, ki ponujajo učinkovito čiščenje, pohvalijo pa se lahko z zanesljivim delovanjem, majhno porabo energije ter enostavno tehnologijo. V podjetju S5 Projekt d. o. o. se ukvarjamo s prodajo in montažo čistilnih naprav, pa tudi s prodajo gradbenega materiala pretežno za nizke gradnje, kot so kanalizacijske cevi, tlačne cevi, LTŽ pokrovi, lovilci olj in maščob. Poleg malih čistilnih naprav lahko v naši ponudbi najdete tudi čistilne naprave brez elektrike. Če razmišljate o tem, da bi si priskrbeli najboljšo malo čistilno napravo, si oglejte našo ponudbo. Nakup čistilne naprave se bo pri nas izplačal!

Oxyfix®: mala biološka čistilna naprava

V naši ponudbi boste našli zanesljivo in kakovostno biološko čistilno napravo, ki deluje na principuaeracije biofilma pritrjenega na Oxybee nosilcih. Oxyfix® čistilne naprave spadajo med najsodobnejšo generacijo malih čistilnih naprav na trgu, kise lahko pohvali z naslednjimi lastnostmi: enostavno vgradnjo,malo potrebnega vzdrževanja, ne povzročajo hrupa, neoddajajo neprijetnega vonja in so v celoti vkopane v tla. Omenjene čistilne naprave imajo zahvaljujoč uporabljeni okolju prijaznitehnologiji eno najvišjih stopenj čiščenja na trgu.Naprava zanesljivo očisti odpadno vodo tako kvalitetno, da jo lahkoskladno z lokalnimi standardi in predpisi spustimo nazajv naravo.

male biološke čistilne napravenajboljše male čistilne naprave

Kako deluje najboljša mala čistilna naprava OXYFIX?

Oxyfix® predeluje hišne odplake v treh stopnjah. Odpadna voda potuje iz ene v drugo stopnjo. Nakup male čistilne naprave se vam bo zelo izplačal. Tukaj je nekaj prednosti naprave: enostavna tehnologija čiščenja, velik primarni usedalnik, nizki stroški vzdrževanja, naprava ne vsebije električnih delov, primerna je za povozne površine itd.

Kako delujejo čistilne naprave brez elektrike?

Naše najboljše male čistilne naprave delujejo na sledeč način: odpadna voda iz gospodinjstva priteče vprimarni usedalnikčistilne naprave s pomočjo gravitacije. Trdi delci se usedejo na dno. V tej prvi fazi poteka čiščenje odpadne vode s pomočjo anaerobnih bakterij, ki za svoj obstoj ne potrebujejo kisika. Nato delno očiščena voda potuje skozi pred-filter, ki preprečuje vhod morebitnih trdih delcev naprej vbiološki reaktor. Tu je nameščeno posebno prenosno korito, ki delno odpadno vodo s pomočjo težišča razporeja po perforiranih ceveh, te pa vodo enakomerno razpršijo po čistilnem filtrirnem mediju X-ylit®. Na njem se ustvarja biomasa, ki za svojo rast in delovanje potrebuje kisik, katerega dovajamo skozi ventilacijsko cev, speljano skozi čistilno napravo.

Ponudba čistilnih naprav

Poleg malih bioloških čistilnih naprav lahko pri nas dobite tudi velike čistilne naprave. Čistilne napraveAiroxy® so idealne za čiščenjeodpadnih vod iz malih in srednjih skupnosti (vasi,hoteli, stanovanjska naselja, večstanovanjske zgradbe,šole, pisarne, kampi itd.), ki niso priključena na javnokanalizacijsko omrežje. Sistem za čiščenje odpadnih voda iz skupnosti mora bitipreprost, poceni, enostaven za vzdrževanje, manj občutljivna spremembe v hidravličnih in organskih obremenitvah. Takšne so naše čistilne naprave, ki so izdelane tako, da izpolnjujejo vse zahteve ter zagotavljajo visok učinek čiščenja. Več nahttp://www.s5projekt.si/