Dvižne košare z izjemno fleksibilnostjo

Dvižne ploščadi in dvižne košare za varno delo na višini. Naše strokovno, mednarodno uveljavljeno podjetje Riwal vam nudi ugodno prodajo ali najem dvižnih košar ter drugih kakovostnih, brezhibno delujočih dvižnih strojev. Poleg izposoje dvigal vam omogočimo tudi učinkovito usposabljanje za upravljanje posameznih strojev ter prodajo ustreznih rezervnih delov po potrebi. Pri izbiri najprimernejše dvižne ploščadi vam z veseljem tudi pomagamo ter vam dodatno svetujemo, da vam omogočimo nakup ali izposojo najustreznejših dvižnih košar ter strokovnih tehničnih dvigal. Obrnite se torej na nas in naše specializirano podjetje ter si zagotovite maksimalno učinkovitost pri vašem delu!


Dvižne košare z lomljivo roko za maksimalno mobilnost


V našem strokovnem podjetju Riwal vam nudimo prodajo ali najem dvižne košare po vaših specifičnih merah in potrebah vašega dela. Omogočamo vam hitro in ugodno izposojo dvigal in dvižnih košar z izjemno nosilnostjo ter enostavnim upravljanjem. Visokokvalitetne dvižne košare z lomljivo roko so primerne za številna specifična gradbena in industrijska dela ter za raznoliko vzdrževanje infrastrukture ali okolja. Z izjemno mobilnostjo in fleksibilnostjo vam naše dvižne košare za ugodno ceno tako nudijo optimalno delovanje na vsakršnem terenu. Dvižne košare in ploščadi so izjemno stabilne, vsestransko uporabne ter enostavne za vzdrževanje.


Najem dvižne košare za nizko ceno


Najem dvižne košareNudimo vam ugoden nakup, hitro servisiranje in kvaliteten najem viličarjev, dvižnih ploščadi ali dvižnih košar ter druge dvižne opreme, ki vam omogoči varnost in učinkovitost pri delu. Teleskopski viličarji in dvižne košare z lomljivo roko vam omogočijo vertikalno in horizontalno premikanje z izjemno enostavnim upravljanjem. V našem spletnem katalogu si lahko ogledate raznolike dvižne košare na prikolici ali na kombiju v pestrem spektru delovnih višin in transportnih velikostih. Za podrobnejše tehnične informacije ter v primeru morebitnih nejasnosti se le obrnite na nas in naše strokovnjake! Zagotavljamo vam maksimalno zadovoljstvo ter varnost pri uporabi naših dvižnih strojev, zato nikar ne odlašajte ter si oglejte našo spletno ponudbo že danes!


Riwal d.o.o. | Najem in prodaja dvižnih košar - povezave do naše spletne strani: