Najem viličarja - varnost, mobilnost in udobje


Iščete strokovne, natančno izdelane dvižne ploščadi, kvalitetne dvižne košare ali varne viličarje za ugoden najem in možnost nakupa? Potem je profesionalno podjetje Riwal za vas prava rešitev! Nudimo vam vse od prodaje in najema viličarjev do strokovnega usposabljanja za upravljanje posameznih strojev. Med drugimi artikli vam omogočamo tudi nakup in najem teleskopskih viličarjev, ki se ponašajo z izjemno fleksibilnostjo in prilagodljivostjo terenu. V primeru morebitnih okvar vam omogočamo tudi nakup rezervnih delov ter možnost servisiranja. Zadovoljstvo naših strank je tako vselej zagotovljeno, njihova varnost pa je naša stalna prioriteta.


Prodaja kvalitetnih teleskopskih viličarjev


Najem teleskopskega viličarjaStrokovno podjetje Riwal se je specializiralo za prodajo in najem profesionalnih viličarjev po vaših potrebah in željah. Naše teleskopske viličarje poganja dizel, posamezni artikli pa se med seboj razlikujejo po transportni globini, širini ter maksimalni doseženi delovni višini posameznega viličarja. Najem specifične dvižne ploščadi ali dvižne košare vam tako omogoči optimalno varnost in učinkovitost pri delu, s pomočjo dodatne opreme pa lahko najem ali prodajo viličarja ter druge dvižne opreme povsem prilagodimo vašim potrebam in željam. Za varno in uspešno delo na višini so izrednega pomena kvalitetni in zanesljivi stroji, zato nikar ne oklevajte in si poglejte naš pester katalog. V primeru, da potrebujete več informacij oziroma si želite dodatnega svetovanja, se le obrnite na naše strokovno osebje, ki vam bo z veseljem pomagalo.


Ugoden najem viličarja po vaših specifikah


Izjemno uporabni teleskopski viličarji naših proizvajalcev vam omogočajo horizontalno ter vertikalno mobilnost. Vsa strojna oprema se ponaša z izredno stabilnostjo in fleksibilnostjo ter vam zagotavlja maksimalno varnost in udobje pri delu. Vse dvižne ploščadi, viličarji in druga dvigala pa so izjemno enostavna za vzdrževanje ter upravljanje. Z ugodnim najemom viličarja boste tudi prihranili ter se tako razbremenili dodatnih stroškov. Zaupajte torej nam in naši dolgoletni uspešni tradiciji, saj je zadovoljstvo vsake naše stranke vselej zagotovljeno!


Riwal d.o.o. | Najem in prodaja viličarjev - povezave do naše spletne strani: