Prepustite popravilo stekel specialistom

Se vam je že zgodilo, da je med vožnjo na vetrobransko steklo vašega vozila priletel kamenček, a se steklo ni popolnoma zdrobilo, pač pa se je razbil le delček stekla? Naj vam razbito vetrobransko steklo ne postane breme. Za popravilo avto od toče ali zaradi druge nevšečnosti izberite pravega specialista na področju popravil in menjav vetrobranskih stekel. Izberite Avto steklo center Novomat, kjer bo razbito vetrobransko steklo postalo kot novo.

 

Podjetje Novomat d.o.o. je vodilno na področju popravil in zamenjav avtomobilskih stekel v Sloveniji. Poleg poslovnih enot v Ljubljani in Mariboru vam je na voljo tudi mobilni servis, s katerim delujemo po vsej državi.

 

Popravilo vetrobranskih stekel odvisno od velikosti poškodbe

Namen popravila vetrobranskega stekla je, da prepreči širjenje poškodbe. Način popravila pa je odvisen od velikosti poškodbe. Če je razpoka manjša od velikosti kovanca za dva evra, jo lahko brezhibno odpravimo in vas ne bo več ovirala pri vožnji. Za dobro popravilo pa je pomembno, da je razpoka čista in suha. Zato svetujemo, da poškodbo takoj, ko jo opazite, zaščitite s posebno nalepko ali lepilnim trakom. Če bo popravilo stekel možno, se bomo odločili za enega od dveh postopkov popravila.

 

Dva različna pristopa k popravilu glede na obliko poškodbe

Kako popraviti razbito steklo, je odvisno od vrste poškodbe. Če je zgornja plast stekla tako poškodovana, da je razpoka odprta, vanjo stisnemo posebno smolo in razpoka postane nevidna. Posušimo jo pod UV-svetlobo in nato zgladimo steklo. Morebitno umazanijo v razpoki skušamo čim bolje očistiti, kar pa v nekaterih primerih ne uspe v celoti. V tem primeru se po popravilu takšna razpoka na steklu še nekoliko pozna.

 

V primeru, da gre za globinsko poškodbo oziroma za poškodbo spodnje plasti stekla, pa v razpoko oziroma v razbito steklo izvrtamo manjšo luknjico oziroma kanal, da pridemo do poškodovanega dela. Skozi ta kanal nato vbrizgamo posebno smolo in tako zapremo poškodbo. Sledi sušenje pod UV-svetlobo in glajenje stekla.

 

Oba postopka sta opravljena hitro – v večini primerov lahko avto odpeljete že v dobri uri. Ker se poškodba ne bo več povečevala, pa bo popravilo vetrobranskih stekel trajno.

 

Naj vaše razbito vetrobransko steklo znova postane kot novo! Obiščite nas – vabljeni tudi na našo spletno stran!

 

Novomat d.o.o. | Popravilo stekel, popravilo vetrobranskih stekel, razbito steklo - povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Novomat d.o.o. P.E. Ljubljana
Naslov
Pot k sejmišču 28
1231 Ljubljana - Črnuče
Delovni čas
PON-PET: 7.00 - 16.00, SOB: 8:00 - 12:00
Spletna stran
E-pošta
(01) 53 09 470
031 719 111
Seznam fraz
popravilo stekel, popravilo vetrobranskih stekel, razbito steklo
ZEMLJEVID