Motoristični škornji – zaščitni čevlji pomembni za varnost motoristaMotoristični škornji

Motoristični škornji oz. moto škornji so pomemben del motoristične opreme. Ponavadi segajo čez gleženj, tako da ščitijo ves spodnji del noge in ga varujejo pred poškodbami. Ob morebitni nesreči lahko kakovostni visoki moto škornji motorista obvarujejo pred zvini ali celo zlomi. Zato morajo biti izdelani iz trpežnih materialov, na primer iz usnja ali kakovostnih sintetičnih materialov, ki  lahko poleg udarcev prenesejo tudi vplive različnih vremenskih pojavov. Kakovostni usnjeni moto škornji bodo zagotovili tako dihanje noge kot ohranjanje toplote. Pomembno je, da motoristični škornji poleti nogo hladijo, pozimi pa grejejo.  


Ker vozniki motor upravljajo tudi z nogami, je hkrati pomembno, da imajo motoristični škornji in zaščitni čevlji ojačan prstni in gleženjski predel noge.

 

Pri izbiri ustrezne obutve naj vas vodi misel na varnost

Ponudba motoristične obutve je danes izredno obsežna in pestra. Na tržišču so novi materiali, udobnejši in zračnejši motoristični škornji in zaščitni čevlji so oblikovani tudi po modnih trendih. Pred nakupom primerne motoristične obutve je najprej treba razmisliti o naših potovalnih navadah ter o naših pričakovanjih in zahtevah glede varnosti in udobja. Bistveni kriterij je vsekakor vaša varnost. Ker pa je pomembno tudi udobje, vam svetujemo, da obutev pred nakupom preizkusite. Le tako se boste lahko prepričali, ali se vam moto škornji oz. čevlji tudi dejansko prilegajo.

 

Moto škornji in zaščitni čevlji Alpinestars za vsakogar in za vse priložnostiŽenski moto škornji Stella

V motorističnem centru Laba vam nudimo pestro izbiro vrhunskih motorističnih škornjev in čevljev različnih barv in velikosti, tako za moške kot za ženske. Alpinestars je vodilni proizvajalec motorističnih oblačil, obutve in dodatne zaščitne opreme. Izbirate lahko med motorističnimi škornji za različne priložnosti, za športne dejavnosti, za potovanja, za terensko ali vsakdanjo uporabo. Del naše ponudbe pa so tudi dodani deli in oprema, kot so drsniki, opetniki, nadomestni podplati in zaponke.


Motoristke bo zagotovo navdušila kolekcija Stella – linija S-MX je znana po udobju, varnostni učinkovitosti in enostavni prilagodljivosti. Nepremočljivi moto škornji Stella Josey so primerni tako za na motor kot tudi za vsakdanjo rabo. Nepremočljivi motoristični škornji Stella Torre pa so obenem idealni ženski touring škornji.

 


Gleženj je občutljiv del noge, zato poskrbite za njegovo zaščito in izberite ustrezno obutev. Motoristični škornji in zaščitni čevlji Alpinestars so vam na voljo v našem prodajnem salonu v BTC City Ljubljana. Naše izdelke pa si lahko ogledate tudi na naši spletni strani.

Vabljeni!

 

Moto center Laba | Moto škornji, zaščitni čevlji – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Moto center Laba Ljubljana
Naslov
PE Šmartinska 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
PON - PET: 9.00 - 20.00 | SOB: 9.00 - 15.00 | NED: zaprto
Spletna stran
E-pošta
031 789 400
Seznam fraz
motoristični škornji, moto škornji, zaščitni čevlji
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA