Predsobe predstavljajo prvi stik z vašim domom

Predsobe predstavljajo prvi in zato najpomembnejši stik z vašim domom. Ko vanje vstopite, začutite, da ste doma. Ko vanje vstopijo vaši gostje, pa si s tem ustvarijo prvi vtis o vas in vašem domu. Omara za predsobo in ostalo pohištvo naj bodo torej skrbno izbrani in kakovostni. Hkrati pa naj se ujemajo z ostalo opremo v domu.  

omara za predsobo


Omara za predsobo naj bo kakovostna in funkcionalna

Pri izbiri bodite pozorni, da bo omara narejena kakovostno, saj bo le tako držala dovolj dolgo in se boste v svoji predsobi dobro počutili. Ker so predsobe običajno temni prostori, je boljše, da izberete pohištvo svetlejših barv. Enako velja tudi za stene.

Če je vaša predsoba dovolj velika, vanjo namestite garderobno omaro. Tja boste lahko spravili svoje plašče, bunde in jakne. Morda bo ostalo kaj prostora tudi za ostalo garderobo. Konec koncev ne smete pozabiti na šale, kape in rokavice.

Ko boste izbirali omarico za čevlje, poskrbite, da bo v njej dovolj prostora za vso obutev ali vsaj večino le-te. Dopolnite jo lahko še s klopjo za predsobo, da boste vi in vaši gostje med obuvanjem lahko sedli. Klopi za predsobo so lahko tudi samostojne, vendar morate za to tam imeti dovolj prostora.

garderobna-omara

Dovolj velika predsoba bo omogočila tudi, da tja namestite kakšno komodo. Komode so lahko med drugim dobra podlaga, da nanje postavite okrase ali druge malenkosti, s katerimi boste prostor nekoliko personalizirali.

Nenazadnje bodite pozorni, kakšna bo zaščita front na omari za predsobo. Folija je najpogostejša, a manj ugodna zaščita. Običajno, če le-ta ščiti vratca omare za predsobo ali omarice za čevlje, to nikjer ne piše. Posebej so običajno v opisih izdelkov predstavljane le kakovostnejše zaščite, kot je na primer melaminom.


Omarica za čevlje je najboljša, če pride v setu

Ko se boste lotili opremljanja predsobe, je najbolje, da za to uporabite kar celoten set. Tako ne boste po nepotrebnem izgubljali časa, da bi iskali posamezne kose pohištva, kot so omara za predsobo, garderobna omara ali omarica za čevlje. V setu bo namreč vse prišlo v kompletu. Tako boste lahko tudi prepričani, da se bodo vsi kosi pohištva med seboj lepo ujemali.

predsobe

V trgovini Matis pohištvo boste našli mnogo atraktivnih setov predsob, tako boste zagotovo našli pravega zase. Na voljo so različni slogi. Moderen, rustikalen, klasičen itd.. Če boste vseeno iskali posamezne kose, pa se tudi lahko obrnete nanje.

Na voljo so posamezne omare za predsobo, kot so garderobne omare, omarice za čevlje ali komode.