Omara za predsobo naj nudi dovolj prostora

Omara za predsobo ni edini kos, ki ga potrebujete v predsobi. Pohištvo, ki ga boste nabavili za ta prostor v svojem domu, mora biti praktično in lično ter vam omogočati dovolj prostora za shranjevanje.

Predsoba je namreč prostor, ki služi kot sprejemnica, saj skoznjo vstopi prav vsak gost, ki vas obišče. Hkrati pa je tudi prvi prostor, v katerega vstopite vi, ko se vračate domov. Prav zaradi tega mora izražati dobrodošlico in ob enem nuditi vso udobje, ki pritiče takšnemu prostoru.

Omara za predsobo

Predsoba pohištvo. Kako opremiti predsobo? Kaj izbrati?

Če imate dovolj prostora, sestavite predsobo iz več kosov oz. vzemite nekoliko večji sestav za predsobo.

V podjetju Matis pohištvo d. o. o., lahko najdete številne različne omare za predsobo. Tudi takšne, ki že vsebujejo oblazinjen del, ki služi kot klop za predsobo. Lahko izberete celoten sestav ali pa si predsobo sestavite po svoje, z različnimi posameznimi kosi pohištva. Kaj naj v predsobi sploh bo?

Zelo praktična izbira je obešalna stena, ki vsebuje več obešalnikov. Tako boste tja lahko obesili različna vrhnja oblačila. Nekaj prostora bo verjetno ostalo tudi za bunde in jakne vaših obiskovalcev. Prav tako vam bo prav prišel sestav vsaj dveh ali treh omar za predsobo. V večje lahko spravite obutev, vrhnje police pa namenite kapam, rokavicam in šalom. Manjša omara, kateri bo dodana tudi klop za predsobo, pa bo odlična za shranjevanje copat in pripomočkov za loščenje ter čiščenje čevljev.

Predsoba pohištvo vrhunske kakovosti

Klop za predsobo ali omarica na katero lahko sedete

Omare za predsobo morajo biti dovolj velike, da vanje lahko spravite vsaj nekaj parov čevljev, nekaj parov copat in obesite jakne ter bunde, ki jih nosite vsakodnevno.

Če imate v predsobi dovolj prostora, jo opremite na takšen način, da bo poleg omare za predsobo, v prostoru na voljo tudi klop za predsobo. Ta vam bo zagotovo prišla prav pri obuvanju. Praktična bo tudi, če boste nanjo želeli za kratek čas odložiti torbico.

Namesto klopi za predsobo lahko izberete tudi omaro za predsobo, ki bo dovolj nizka in stabilna, da bo lahko nadomestila klop za predsobo, saj boste na njo lahko brez težav sedli.

Za ožje predsobe izberite omaro za predsobo na kip

Če imate ožjo predsobo, to še ne pomeni, da tja ne morete postaviti omare za predsobo. V tem primeru vam predlagamo takšno, ki se odpira na kip. Ta namreč omogoča, da na majhnem prostoru pregledno spravite več parov čevljev.

Za dolge in ozke predsobe je dobra izbira kombinacija več kosov omar z odpiranjem na kip.

Klop za predsoboKlopi za predsobe

Večje predsobe omogočajo, da postavite več elementov

Če imate to srečo, da imate dovolj veliko predsobo, pohištvo, ki spada med osnovno, lahko brez težav dopolnite še z dodatnimi elementi.

Lahko izberete še eno večjo omaro za predsobo, kamor boste lahko spravili svoje plašče in druga vrhnja oblačila. Prostor dopolnite s samostojno, lepo oblikovano klopjo za predsobo. Obešalno steno pa dopolnite še s samostojnim obešalnikom.

Ogledalo za predsobo je praktično iz več razlogov

Ogledalo za predsobo bo prav prišlo tako v manjših kot večjih predsobah. Manjše se bodo namreč z njim navidezno povečale. V velikih pa boste pred njim lahko preverili svojo podobo od glave do pet. Ogledala za predsobo so namreč pogosto nekoliko bolj podolgovata in zajamejo večji del postave ali celo kar vse telo.

Svetujemo vam, da ogledalo za predsobo namestite direktno nasproti klopi za predsobo. Tako bo najbolj praktično, saj si boste med tem, ko se boste obuvali, lahko ogledali, če je vse na vas videti brezhibno. Ogledala za predsobo pa so lahko tudi okrasi, saj so nekatera zelo lepo oblikovana.

Ogledalo za predsoboOgledala za predsobe

Predsoba pohištvo naj bo praktično in lepo

Kot smo že omenili, je zelo pomembno, da je v predsobah pohištvo praktično in vzdržljivo. Uporabljamo ga namreč večkrat dnevno, z njim pridejo v stik tudi vsi naši gostje. Prav tako so pogosto predsobe nekoliko bolj izpostavljene vlagi, zato je pomembno, da je tamkajšnje pohištvo proti njej zaščiteno.

Pohištvo za predsobo v ponudbi podjetja Matis d. o. o., je izdelano v večini iz kakovostnih ivernih plošč, v kombinaciji z materialom MDF z zarobljenimi robovi. Ti preprečujejo, da bi v pohištvo vdirala vlaga in ga tako uničevala. Poleg tega so nekateri kosi določenih blagovnih znamk še dodatno zaščiteni na takšen način, da so podloženi z nogicami in umetne mase. S tem je pohištvo zaščiteno pred tem, da bi do njega prihajala vlaga iz tal.

Predsoba pohištvo visoke kakovosti

Poleg tega, da morajo biti omare in klopi za predsobo praktične in vzdržljive, morajo biti tudi lične, saj so, kot rečeno, prvi stik z našim domovanjem. Hkrati se morajo, tako kot tudi vse ostalo pohištvo v predsobi, ujemati s preostalo opremo v domu. Predsoba mora namreč vaš dom in opremo v njem nekako povezovati, ne pa je ločevati od ostalih prostorov.

To lahko dosežete, na primer, na takšen način, da, če ste s svetlejšimi barvami opremili preostali dom, podobne barve izberete tudi za predsobo in obratno.

Predsoba pohištvo