Masažna miza mora biti udobna, prilagodljiva in vzdržljiva

Masažna miza je nepogrešljiv pripomoček za izvajanje masaž. Ne glede na to ali izberete električno masažno mizo ali hidravlično masažno mizo, mora biti ta vedno udobna, vzdržljiva, prilagodljiva in enostavna za čiščenje. V vsakem primeru pa mora odgovarjati tako stranki kot terapevtu.


Električna masažna miza

Miza za manualno terapijo, ki je udobna in visoko kakovostna

V podjetju Manet ponujajo velik nabor miz za manualno terapijo. Med drugim tudi hidravlične in električne masažne mize. Poleg tega pa še druge terapevtske mize, primerne za uporabo pri fizioterapiji in drugih, tudi najzahtevnejših oblikah terapij.

Vsi njihovi modeli miz so kakovostni, stabilni in zanesljivi. Masažne mize so vedno oblikovane sodobno in narejene iz najbolj kakovostnih materialov. Prav tako se lahko pohvalijo, da ne vsebujejo nobenih nevarnih snovi, kot so, denimo, kemijske spojine ftalatov.

Vsaka Manetova miza za manualno terapijoje oblikovana ergonomsko in zato ponuja vrhunsko udobje tako za pacienta kot terapevta. Posledično je odlična izbira za vse terapevte, tudi tiste najzahtevnejše.

Hidravlična masažna miza

V ponudbi podjetja Manet si oglejte tudi posebna masažna ležišča

V ponudbi podjetja Manet so tudi različna masažna ležišča, s katerimi lahko v wellness centrih in drugih tovrstnih centrih razvajate svoje goste.

Takšne masažne mize so prilagojene različnim vrstam tretmajev. Tako so na voljo masažna ležišča prilagojena za orientalsko-milno masažo, masažo z vročimi kamni in raznimi oblogami. Masažna ležišča namenjena ayurvedskim masažam in celo vodno masažno ležišče, ki masira v ritmu predvajane glasbe. 

Miza za manualno terapijo

Električna masažna miza omogoča hitre in udobne prilagoditve

Električna masažna miza je prva izbira večine profesionalnih terapevtov, saj prinaša mnogo prednosti. Zaradi svoje praktičnosti in funkcionalnosti stranke na njej izjemno uživajo, hkrati pa delo olajša tudi terapevtom.

Zaradi svojih lastnosti, električna masažna miza omogoča izjemno hitro prilagajanje položaja stranke. Z njo lahko hitro in udobno uravnavate tako položaj glave kot položaj rok in nog. Najbolj kakovostne električne masažne mize omogočajo celo, da lahko stranko prestavite iz ležečega v sedeči položaj, brez da bi le-ta iz masažne mize morala stopiti. To je odlična rešitev za stranke, ki imajo velike težave s premikanjem in spremembami položaja.

Takšne masažne mize so izredno prilagodljive in jih lahko v trenutku prilagodite različnim željam vaše stranke. Omogočajo namreč mnogo različnih položajev telesa in delov le-tega. Prav tako lahko takšno mizo brez težav prilagajate po višini, brez da bi s tem motili udobje vaše stranke. Masažna miza mora namreč biti vedno prilagojena terapevtu oz. njegovi višini. V nasprotnem primeru bi ti svoje delo težko opravljali in bi jim lahko povzročalo celo bolečino.

Lastnost hitrega prilagajanja masažne mize bo stranki tudi pomagala, da se bo na mizo pred pričetkom terapije lažje namestila in po njej z nje lažje sestopila. Nenazadnje pa imajo takšne mize tudi veliko dodatnih funkcionalnosti, ki jih enostavnejše masažne mize nimajo.

V podjetju Manet so na voljo različne električne masažne mize. Tako enostavnejši kot najbolj zahtevni modeli. Pri vseh pa ste lahko prepričani v njihovo kakovost.

Masažna miza za manualno terapijo

Hidravlična masažna miza omogoča enostavno prilagajanje višine

Hidravlične masažne mize so odlična alternativa električnim. S svojo tehnologijo namreč omogočajo enostavno dvigovanje in spuščanje masažne mize brez pomoči elektrike.

Hidravlično masažno mizo lahko enostavno prilagodite tudi med samim izvajanjem terapije, saj premiki stranke ne bodo motili. Hidravlični sistem namreč poskrbi za tiho in gladko dvigovanje in spuščanje masažne mize. Sami premiki pa so mehki, zato se s hidravličnim sistemom lahko z lahkoto izognemo naglim spremembam, ki bi lahko stranko motile med terapijo.

Hidravlično masažno mizo lahko, enako kot električno, prilagodite tudi svoji višini in načinu dela. Z nastavitvijo prave višine boste poskrbeli tudi za svojo pravilno držo.

V izboru podjetja Manet je na voljo več različnih hidravličnih masažnih miz, zato boste gotovo našli pravo zase.